Închide meniul

Real Madrid a ales succesorul lui Carlo Ancelotti! Anunţul făcut în Spania

Dan Roșu Publicat: 26 septembrie 2023, 10:58

Reclamă
Real Madrid a ales succesorul lui Carlo Ancelotti! Anunţul făcut în Spania

Real Madrid a ales succesorul lui Ancelotti

Real Madrid a ales succesorul lui Ancelotti / Profimedia Images

Real Madrid a ales succesorul lui Carlo Ancelotti. Italianul, care se află la Real Madrid din vara anului 2021, va ajunge la finalul contractului în iunie 2024 şi va părăsi clubul pentru a prelua naţionala Braziliei. Astfel, madrilenii au început să-i caute un înlocuitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Radio Marca, actualul antrenor de la Bayer Leverkusen, Xabi Alonso, ar urma să fie noul tehnician.

Real Madrid a ales succesorul lui Ancelotti

„Real Madrid l-a ales pe Xabi Alonso pentru a antrena echipa anul viitor”, a declarat jurnalistul Matias Prats de la Radio Marca.

Fost jucător la Real Madrid (2009-2014), Alonso a impresionat la conducerea celor de la Bayer Leverkusen, în prezent la egalitate cu Bayern Munchen pe locul 2 în Bundesliga. Numit în octombrie 2022, spaniolul mai are încă doi ani de contract în Germania.

Real Madrid a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Atletico Madrid

Real Madrid a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Atletico Madrid. Formaţia de pe Santiago Bernabeu a pierdut derby-ul oraşului cu Atletico, scor 1-3.

Reclamă

La finalul meciului de pe Metropolitano, Real Madrid a acuzat arbitrajul şi a scos în evidenţă prin interemediul televiziunii oficiale trei faze pe care, potrivit acestora, arbitrul Alberola Rojas a greşit.

Mai întâi, Real Madrid susţine că Jude Bellingham a fost faultat înaintea primului gol marcat de echipa lui Diego Simeone. De asemenea, formaţia de pe Bernabeu a contestat şi un fault al lui Gimenez, considerând că ar fi trebuit eliminat, dar şi un presupus henţ comis de Mario Hermoso în propriul careu.

„A fost un gol care nu trebuia să se pună (n.r. primul gol al lui Alvaro Morata). Golul nu a fost analizat de VAR. A fost un fault. E jenant că nu s-a fluierat, chiar şi fără ajutorul VAR. Acea fază trebuia analizată, deoarece golul s-a marcat după un fault clar.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia trebuia să fie întoarsă. Cuadra Fernandez (n.r. arbitru VAR) trebuia să îi spună lui Alberola că trebuie să revadă faza. Aşa a venit primul gol al lui Atleti, care a schimbat cursul jocului.

Arbitrajul lui Alberola Rojas a fost îngrozitor. Prestaţia sa lamentabilă a fost decisivă. Real Madrid trebuia să intre la pauză cu 2-2 şi Atletico Madrid trebuia să aibă un jucător în minus”, au acuzat cei de la RMTV, potrivit sport.es.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” Vezi toate știrile
Citește și