Închide meniul

Gigi Becali a dat un tun financiar de 13 milioane de euro: „Am vândut”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 septembrie 2023, 14:52

Reclamă
Gigi Becali a dat un tun financiar de 13 milioane de euro: „Am vândut

Gigi Becali a dat un tun financiar de 13 milioane de euro

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a dat un tun financiar de 13 milioane de euro. Patronul de la FCSB a dezvăluit că a vândut fabrica de armanent pe care o avea unor americani. Totuşi, Becali a spus că nu a putut încasa, până în acest moment, întreaga sumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut o afacere uriaşă în 2023. A vândut o fabrică de armament unor americani, care i-au dat deja un avans. Totuşi, pentru a se încheia afacerea este nevoie şi de acceptul Consiliului Concurenţei.

Gigi Becali a dat un tun financiar de 13 milioane de euro

„Am vândut Fabrica de Armament. Am trimis la Consiliul Concurenței, o hârtie banală, să dea americanii, 13 milioane de euro, mă tot plimbă. Am luat avansul și mi-au zis oamenii că mai au nevoie de Consiliul Concurenței. Aștept să iau banii de luni de zile, nu pot să iau banii din cauza unei hârtii banale. L-am sunat pe Chirițoiu (Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței). Vreau să iau banii, vin în România banii. Ajutați-mă! Ce să vadă Serviciile Secrete, că nu e vorba de ruși. Cam doarme lumea„, a spus Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali i-a trimis un mesaj fabulos lui Florin Talpan

Gigi Becali i-a trimis un mesaj fabulos lui Florin Talpan. Dezvăluirea a fost făcută chiar de patronul celor de la FCSB. Gigi Becali susţine că cei de la CSA nu vor mai putea folosi marca Steaua în viitor, după ce a descoperit un act de la OSIM. Becali a spus că i-a trimis un mesaj fabulos lui Florin Talpan.

„Aseară am făcut un păcat. Noi am găsit un act, că atunci când eram în puşcărie, nu au vrut să înregistreze la OSIM. I-am scris mesaj lui Talpan. Vezi că am găsit hârtia aia. I-am zis, noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute. Aseară i-am scris. Eu ca să râd, mai fac păcate din astea. Am luat mesajele şi i le-am dat lui Vali. Şi Vali mi-a zis că nu o să mai doarmă. Şi eu i-am mai dat un mesaj.

Reclamă

Prima dată mi-a răspuns. Ce faceţi, cine e? Gigi Becali sunt. Şi după i-am dat mesaj. Pe urmă i-am cerut iertare. Iartă-mă, am glumit. Iartă-mă, am vrut să glumesc”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 1-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-0! Echipa lui Dan Petrescu, foarte aproape să termine pe locul 2 Liga 1! 20:59 Max Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:28 LIVE VIDEOSporting – Chaves 1-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și