Închide meniul

Gigi Becali a dat un tun financiar de 13 milioane de euro: „Am vândut”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 septembrie 2023, 14:52

Reclamă
Gigi Becali a dat un tun financiar de 13 milioane de euro: „Am vândut

Gigi Becali a dat un tun financiar de 13 milioane de euro

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a dat un tun financiar de 13 milioane de euro. Patronul de la FCSB a dezvăluit că a vândut fabrica de armanent pe care o avea unor americani. Totuşi, Becali a spus că nu a putut încasa, până în acest moment, întreaga sumă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut o afacere uriaşă în 2023. A vândut o fabrică de armament unor americani, care i-au dat deja un avans. Totuşi, pentru a se încheia afacerea este nevoie şi de acceptul Consiliului Concurenţei.

Gigi Becali a dat un tun financiar de 13 milioane de euro

„Am vândut Fabrica de Armament. Am trimis la Consiliul Concurenței, o hârtie banală, să dea americanii, 13 milioane de euro, mă tot plimbă. Am luat avansul și mi-au zis oamenii că mai au nevoie de Consiliul Concurenței. Aștept să iau banii de luni de zile, nu pot să iau banii din cauza unei hârtii banale. L-am sunat pe Chirițoiu (Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței). Vreau să iau banii, vin în România banii. Ajutați-mă! Ce să vadă Serviciile Secrete, că nu e vorba de ruși. Cam doarme lumea„, a spus Becali la fanatik.ro.

Gigi Becali i-a trimis un mesaj fabulos lui Florin Talpan

Gigi Becali i-a trimis un mesaj fabulos lui Florin Talpan. Dezvăluirea a fost făcută chiar de patronul celor de la FCSB. Gigi Becali susţine că cei de la CSA nu vor mai putea folosi marca Steaua în viitor, după ce a descoperit un act de la OSIM. Becali a spus că i-a trimis un mesaj fabulos lui Florin Talpan.

„Aseară am făcut un păcat. Noi am găsit un act, că atunci când eram în puşcărie, nu au vrut să înregistreze la OSIM. I-am scris mesaj lui Talpan. Vezi că am găsit hârtia aia. I-am zis, noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute. Aseară i-am scris. Eu ca să râd, mai fac păcate din astea. Am luat mesajele şi i le-am dat lui Vali. Şi Vali mi-a zis că nu o să mai doarmă. Şi eu i-am mai dat un mesaj.

Reclamă

Prima dată mi-a răspuns. Ce faceţi, cine e? Gigi Becali sunt. Şi după i-am dat mesaj. Pe urmă i-am cerut iertare. Iartă-mă, am glumit. Iartă-mă, am vrut să glumesc”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” Vezi toate știrile
Citește și