Închide meniul

„Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute!” Gigi Becali i-a trimis un mesaj fabulos lui Florin Talpan: „Cine e?”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 septembrie 2023, 12:59

Reclamă
„Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute! Gigi Becali i-a trimis un mesaj fabulos lui Florin Talpan: „Cine e?

Gigi Becali i-a trimis un mesaj fabulos lui Florin Talpan

Colaj AS.ro

Gigi Becali i-a trimis un mesaj fabulos lui Florin Talpan. Dezvăluirea a fost făcută chiar de patronul celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali susţine că cei de la CSA nu vor mai putea folosi marca Steaua în viitor, după ce a descoperit un act de la OSIM. Becali a spus că i-a trimis un mesaj fabulos lui Florin Talpan.

Gigi Becali i-a trimis un mesaj fabulos lui Florin Talpan

„Aseară am făcut un păcat. Noi am găsit un act, că atunci când eram în puşcărie, nu au vrut să înregistreze la OSIM. I-am scris mesaj lui Talpan. Vezi că am găsit hârtia aia. I-am zis, noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute. Aseară i-am scris. Eu ca să râd, mai fac păcate din astea. Am luat mesajele şi i le-am dat lui Vali. Şi Vali mi-a zis că nu o să mai doarmă. Şi eu i-am mai dat un mesaj.

Prima dată mi-a răspuns. Ce faceţi, cine e? Gigi Becali sunt. Şi după i-am dat mesaj. Pe urmă i-am cerut iertare. Iartă-mă, am glumit. Iartă-mă, am vrut să glumesc”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Florin Talpan i-a răspuns lui Gigi Becali: „El nu e Steaua! E o echipă anonimă. Anonimă va fi mereu”

Florin Talpan i-a răspuns lui Gigi Becali. Juristul celor de la CSA Steaua a comentat declaraţiile patronului de la FCSB care spunea că este încrezător în ceea ce priveşte procesul dintre cele două părţi.

Reclamă

„Gigi Becali este de rea-credință! A pierdut în fața mea toate procesele. A pierdut marca, a pierdut numele și a pierdut palmaresul. Nu va avea niciodată Steaua București! Să-și ia gândul de la Steaua! El nu e Steaua! Este o echipă care are denumirea FCSB și este înregistrată în satul Mogoșoaia. E o echipă anonimă! Anonimă va fi mereu! Niciodată nu se va numi Steaua București!

Cât voi fi la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, el niciodată nu se va numi Steaua! Să respecte hotărârile pronunțate de către Instanță, pentru că altfel o să aibă probleme. Voi formula plângeri penale la toate autoritățile statului ca să ia măsuri împotriva lui. Nu se poate ca Gigi Becali să nu mai respecte nimic în România”, a declarat Florin Talpan, potrivit sport.ro.

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă

Gigi Becali a făcut un anunţ bombă. Patronul de la FCSB a anunţat că CSA ar urma să nu mai poată folosi numele Steaua. Becali a ameninţat şi cu plângeri penale.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a lansat acuzaţii dure şi e convins că în viitor cei de la CSA Steaua ar urma să nu mai poată folosi marca Steaua.

„O să vedeți de curând că CSA n-o să mai aibă voie să folosească numele la fotbal. Nu știu, 1 an, 2, 3… Ei au înregistrat cu rea-credință numele la OSIM. Acum a descoperit avocatul un act, trebuie să-l valideze instanța. Nouă nu ni-l dă OSIM. După ce-l validează instanța, putem să facem revizuire în 30 de zile. Să vă explic: ei au spus că vor înregistrarea mărcii, OSIM a respins, li s-a zis că se creează confuzie.

Pe urmă, s-a revenit asupra deciziei, nu s-a pomenit niciodată la OSIM așa ceva. Ei au spus că nu e confuzie pentru că au alte sporturi, nu fotbal. E semnat de Talpan actul. Apoi, au venit și au făcut fotbal. E înșelăciune. Acum, în instanță, se va vedea și va fi anulată marca lor. Vom face plângere penală și pentru cei de la OSIM care au înregistrat marca. Cum să revii la o hotărâre definitivă?”, a spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 Vezi toate știrile
Citește și