Închide meniul

Victor Angelescu, verdict în cazul lui Cătălin Cîrjan! Ce se întâmplă cu mijlocaşul lui Rapid

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2023, 22:00

Reclamă
Victor Angelescu, verdict în cazul lui Cătălin Cîrjan! Ce se întâmplă cu mijlocaşul lui Rapid

Victor Angelescu, verdict în cazul lui Cătălin Cîrjan

Cătălin Cîrjan, în Universitatea Cluj - Rapid / Profimedia

Victor Angelescu, acţionarul minoritar de la Rapid, a oferit un verdict în cazul lui Cătălin Cîrjan. Acesta a declarat că are mare încredere în tânărul mijlocaş, pe care giuleştenii l-ar putea achiziţiona definitiv la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cîrjan a fost trimis în teren de Cristiano Bergodi în minutul 81, al duelului dintre Rapid şi CFR Cluj.

Victor Angelescu, verdict în cazul lui Cătălin Cîrjan, mijlocaşul de la Rapid

În ciuda faptului că nu mai prinde multe minute, Victor Angelescu este încrezător în potenţialul lui Cătălin Cîrjan. Acţionarul minoritar de la Rapid a declarat că mijlocaşul are concurenţă pe post, acesta fiind motivul pentru care este puţin utilizat de către Cristiano Bergodi.

Angelescu a mai declarat că în ciuda minutelor puţăine bifate de Cîrjan, Rapid l-ar putea tarnsfera definitiv pe acesta de la Arsenal, la finalul sezonului. Giuleştenii trebuie să le plătească „tunarilor” suma de aproximativ un milion de euro, în schimbul lui Cîrjan.

„A intrat aseară. Noi avem foarte mare încredere în el, iar eu sunt convins că va juca mult mai multe minute. Acum nu depinde numai de noi. Noi ni l-am dorit foarte mult, e un jucător foarte talentat.

Reclamă

Ține de el și de ceilalți jucători. Există o anumită concurență, iar dacă alți jucători dau un randament mai bun, antrenorul alege pe cine crede că e mai apt la ora jocului.

Noi am luat în calcul asta de la început (n.r – transferul definitiv al lui Cîrjan). L-am luat împrumut cu opțiune. Vom vedea la finalul sezonului dacă o activăm sau nu. Nu pot să vă spun sumă. Nu e nici o sumă mică, nici o sumă exorbitantă. E un pic peste un milion”, a declarat Victor Angelescu, conform prosport.ro.

Dan Şucu, euforic după Rapid – CFR Cluj 3-1

Dan Şucu a avut un discurs euforic după Rapid – CFR Cluj 3-1. Acţionarul majoritar al Rapidului a spus că îşi doreşte titlul în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, vrem titlul de campioni. Am spus-o clar încă din vară și noi nu ne răzgândim, suntem serioși. Aici vrem să facem o treabă serioasă, e un proiect serios. Jucătorii au dreptate când spun la interviuri că vrem să devenim campioni.

Nu ne este frică de presiune. Eu cred că o echipă mare nu poate să joace decât cu presiune, iar Rapidul vrem să devină foarte repede o echipă mare a fotbalului românesc. Da, vrem titlul. Da, sunt de acord cu jucătorii. Orice clasare mai puțin de locul 3 este un eșec în acest sezon.

Anul trecut am spus că este play-off-ul, ne-am atins obiectivul, ne-am ținut de promisiune. Acum vrem titlul, dar este în regulă și dacă ne clasăm în primele 3. Bineînțeles, în anul centenarului ne dorim să ridicăm deasupra capului marele trofeu atât de așteptat de fanii giuleșteni”, a spus Dan Şucu la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE TEXTDinamo – UTA 2-0! Lupta pentru salvarea de la retrogradare se dă ACUM. Toate rezultatele din play-out şi clasamentul actualizat 23:00 LIVE VIDEOFC Porto – Boavista se joacă ACUM în AntenaPLAY! Benfica – Arouca 5-0! Spectacol total în Liga Portugal 22:56 VIDEO & FOTOUltraşii lui PSG şi-au luat la revedere de la Kylian Mbappe! Imagini fabuloase de pe Parc des Princes 22:50 Românii au dat recital pentru Gaziantep: dublă Dennis Drăguş, trei assist-uri Alex Maxim 22:11 Mesajul afişat de fanii lui Dinamo pentru Mircea Lucescu în timpul meciului capital pentru salvarea de la retrogradare 22:00 VIDEOPAOK – Olympiacos 2-0 a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu continuă asaltul spre titlu, după victoria uriaşă din derby 21:16 Alex Ioniţă a dat de pământ cu fanii FCSB-ului, care l-au ironizat pe Arena Naţională! Replică devastatoare a fostului rapidist 21:02 Gloria Bistriţa, înfrângere dramatică în finala EHF European League! Echipa lui Pera a rămas fără două jucătoare în prima repriză 20:45 St Pauli a promovat în Bundesliga, după 13 ani! Sărbătoare pe teren şi pe străzi. Imagini fabuloase 19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și