Închide meniul

Dan Şucu, euforic după Rapid – CFR Cluj 3-1: „Vrem titlul de campioni!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 septembrie 2023, 12:20

Reclamă
Dan Şucu, euforic după Rapid – CFR Cluj 3-1: „Vrem titlul de campioni!

Dan Şucu anunţă o investiţie de 5 milioane de euro la Rapid şi dă de pământ cu foştii conducători

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Şucu a avut un discurs euforic după Rapid – CFR Cluj 3-1. Acţionarul majoritar al Rapidului a spus că îşi doreşte titlul în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a avut o evoluţie entuziasmantă în derby-ul cu CFR Cluj, iar Dan Şucu a început să viseze la titlu. Totuşi, Şucu a precizat că s-ar mulţumi şi cu o clasare în primele 3 locuri.

Dan Şucu, euforic după Rapid – CFR Cluj 3-1: „Vrem titlul de campioni!”

„Da, vrem titlul de campioni. Am spus-o clar încă din vară și noi nu ne răzgândim, suntem serioși. Aici vrem să facem o treabă serioasă, e un proiect serios. Jucătorii au dreptate când spun la interviuri că vrem să devenim campioni.

Nu ne este frică de presiune. Eu cred că o echipă mare nu poate să joace decât cu presiune, iar Rapidul vrem să devină foarte repede o echipă mare a fotbalului românesc. Da, vrem titlul. Da, sunt de acord cu jucătorii. Orice clasare mai puțin de locul 3 este un eșec în acest sezon.

Anul trecut am spus că este play-off-ul, ne-am atins obiectivul, ne-am ținut de promisiune. Acum vrem titlul, dar este în regulă și dacă ne clasăm în primele 3. Bineînțeles, în anul centenarului ne dorim să ridicăm deasupra capului marele trofeu atât de așteptat de fanii giuleșteni.”, a spus Dan Şucu la fanatik.ro.

Reclamă

Rapid – CFR Cluj 3-1. Echipa lui Bergodi a făcut show

Rapid a câştigat cu 3-1 partida de pe teren propriu cu CFR Cluj. Giuleştenii au deschis scorul încă din minutul 5, atunci când Rrahmani a înscris, după ce Sava apărase în primă fază lovitura de la 11 metri. Avantajul rapidiştilor a durat doar până în minutul 10, atunci când Deac a restabilit egalitatea.

În minutul 34, CFR Cluj putea prelua conducerea, dar golul lui Juricic a fost anulat de VAR pentru o poziţie de offside, după o fază controversată. După pauză, Rapid a revenit în avantaj din minutul 51, atunci când Albion Rrahmani a reuşit „dubla”. În minutul 71, Claudiu Petrila a majorat diferenţa.

După această victorie, Rapid a ajuns pe locul 3, cu 1 puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova şi la un singur punct în spatele celor de la CFR Cluj, care au un meci mai puţin disputat.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Rapid urmează meciul din deplasare cu FC Botoşani din Cupa României, după care va merge pe terenul celor de la FC Hermannstadt, în campionat. De partea cealaltă, CFR Cluj se pregăteşte pentru meciul cu Alexandria din Cupa României, după care va primi vizita celor de la FC U Craiova 1948.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și