Închide meniul

Victor Angelescu, verdict în cazul lui Cătălin Cîrjan! Ce se întâmplă cu mijlocaşul lui Rapid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2023, 22:00

Victor Angelescu, verdict în cazul lui Cătălin Cîrjan! Ce se întâmplă cu mijlocaşul lui Rapid

Victor Angelescu, verdict în cazul lui Cătălin Cîrjan

Cătălin Cîrjan, în Universitatea Cluj - Rapid / Profimedia

Victor Angelescu, acţionarul minoritar de la Rapid, a oferit un verdict în cazul lui Cătălin Cîrjan. Acesta a declarat că are mare încredere în tânărul mijlocaş, pe care giuleştenii l-ar putea achiziţiona definitiv la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Cîrjan a fost trimis în teren de Cristiano Bergodi în minutul 81, al duelului dintre Rapid şi CFR Cluj.

Victor Angelescu, verdict în cazul lui Cătălin Cîrjan, mijlocaşul de la Rapid

În ciuda faptului că nu mai prinde multe minute, Victor Angelescu este încrezător în potenţialul lui Cătălin Cîrjan. Acţionarul minoritar de la Rapid a declarat că mijlocaşul are concurenţă pe post, acesta fiind motivul pentru care este puţin utilizat de către Cristiano Bergodi.

Angelescu a mai declarat că în ciuda minutelor puţăine bifate de Cîrjan, Rapid l-ar putea tarnsfera definitiv pe acesta de la Arsenal, la finalul sezonului. Giuleştenii trebuie să le plătească „tunarilor” suma de aproximativ un milion de euro, în schimbul lui Cîrjan.

„A intrat aseară. Noi avem foarte mare încredere în el, iar eu sunt convins că va juca mult mai multe minute. Acum nu depinde numai de noi. Noi ni l-am dorit foarte mult, e un jucător foarte talentat.

Reclamă

Ține de el și de ceilalți jucători. Există o anumită concurență, iar dacă alți jucători dau un randament mai bun, antrenorul alege pe cine crede că e mai apt la ora jocului.

Noi am luat în calcul asta de la început (n.r – transferul definitiv al lui Cîrjan). L-am luat împrumut cu opțiune. Vom vedea la finalul sezonului dacă o activăm sau nu. Nu pot să vă spun sumă. Nu e nici o sumă mică, nici o sumă exorbitantă. E un pic peste un milion”, a declarat Victor Angelescu, conform prosport.ro.

Dan Şucu, euforic după Rapid – CFR Cluj 3-1

Dan Şucu a avut un discurs euforic după Rapid – CFR Cluj 3-1. Acţionarul majoritar al Rapidului a spus că îşi doreşte titlul în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, vrem titlul de campioni. Am spus-o clar încă din vară și noi nu ne răzgândim, suntem serioși. Aici vrem să facem o treabă serioasă, e un proiect serios. Jucătorii au dreptate când spun la interviuri că vrem să devenim campioni.

Nu ne este frică de presiune. Eu cred că o echipă mare nu poate să joace decât cu presiune, iar Rapidul vrem să devină foarte repede o echipă mare a fotbalului românesc. Da, vrem titlul. Da, sunt de acord cu jucătorii. Orice clasare mai puțin de locul 3 este un eșec în acest sezon.

Anul trecut am spus că este play-off-ul, ne-am atins obiectivul, ne-am ținut de promisiune. Acum vrem titlul, dar este în regulă și dacă ne clasăm în primele 3. Bineînțeles, în anul centenarului ne dorim să ridicăm deasupra capului marele trofeu atât de așteptat de fanii giuleșteni”, a spus Dan Şucu la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton Vezi toate știrile
Citește și