Închide meniul

Victor Osimhen vrea să o dea în judecată pe Napoli! Atacantul nigerian, ironizat de propriul club

Alex Masgras Publicat: 27 septembrie 2023, 9:45

Reclamă
Victor Osimhen vrea să o dea în judecată pe Napoli! Atacantul nigerian, ironizat de propriul club

Victor Osimhen vrea să o dea în judecată pe Napoli

Victor Osimhen, în Bologna - Napoli / Profimedia

Victor Osimhen vrea să o dea în judecată pe Napoli! Agentul atacantului nigerian, care a contribuit din plin la titlul câştigat de napoletani sezonul trecut, a anunţat că fotbalistul ia în calcul să ia măsuri împotriva clubului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contul de TikTok al celor de la Napoli a postat un videoclip în care Victor Osimhen este ironizat pentru că a cerut o lovitură de la 11 metri în meciul cu Bologna, după care a ratat penalty-ul respectiv.

Victor Osimhen vrea să o dea în judecată pe Napoli!

Cei care se ocupă de contul de TikTok al celor de la Napoli au şters clipul respectiv, dar acest lucru nu îl împiedică pe Osimhen să ceară daune. Roberto Calenda, agentul atacantului nigerian, a anunţat că Osimhen ia în calcul să îşi dea în judecată propriul club:

„Ce s-a întâmplat astăzi pe contul oficial al lui Napoli de pe TikTok este de neacceptat. Un videoclip în care se râdea de Victor a fost făcut public, după care, mult mai târziu, a fost şters.

Este un lucru serios care îi aduce prejudicii jucătorului şi reprezintă o parte din tratamentul de care acest băiat suferă în ultima vreme, printre procesele media şi ştirile false.

Reclamă

Ne rezervăm dreptul de a lua măsuri legale şi orice iniţiativă utilă pentru a îl proteja pe Victor”, a anunţat agentul Roberto Calenda, potrivit jurnalistului Farbizio Romano.

Victor Osimhen a contribuit din plin la titlul câştigat de Napoli sezonul trecut

Victor Osimhen a ajuns la Napoli în vara anului 2020, atunci când napoletanii au plătit 75 de milioane de euro pentru aducerea sa de la Lille. Osimhen a devenit rapid unul dintre cei mai importanţi jucători ai clubului de lângă Vezuviu.

Reclamă 4 / 0/3

El a contribuit din plin la titlul câştigat de Napoli sezonul trecut, marcând 26 de goluri în cele 32 de partide pe care le-a disputat în Serie A, aducând titlul la Napoli după o pauză de 33 de ani.

În acest sezon, Victor Osimhen nu a marcat în primele trei partide pe care le-a disputat în Serie A, după care a marcat în meciurile cu Sassuolo şi Frosinone, în ultimul reuşind dubla. În acest moment, atacantul nigerian este cotat la 120.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14
mai
0:00
VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia 2-1 (d.l.d.d) şi Germania – Suedia 1-6
23:38 „Ştiţi care e porecla lui?” Mihai Rotaru l-a făcut praf pe Ovidiu Haţegan: „Să ne retrogradeze cum au făcut-o cu Mititelu!” 23:21 „A fost cireaşa de pe tort!” Gică Hagi, devastat după „remontada” Universităţii Craiova. Jucătorii care l-au înfuriat pe „Rege” 23:04 Louis Munteanu, anunţul momentului despre viitorul său. Ce a spus despre interesul lui Gigi Becali: „Eu acolo vreau!” 23:01 Andrei Ivan a dat de înţeles că poate pleca de la Universitatea Craiova! Reacţia imediată a lui Costel Gâlcă 22:46 Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Prima reacţie după ce l-a „distrus” pe Gică Hagi 22:29 Probleme pentru FC Porto! Sediul clubului a fost percheziţionat! 13 persoane sunt puse sub acuzare 22:10 Şefii lui Dinamo „aruncă” cu bani înaintea barajului cu Csikszereda! Primă uriaşă promisă pentru salvarea de la retrogradare 22:09 Louis Munteanu, „coşmarul” Universităţii Craiova! Cifre incredibile ale atacantului de 21 de ani împotriva oltenilor 22:05 Farul – Universitatea Craiova 3-3. Mitriţă, eroul oltenilor! Hat-trick cu care oltenii au revenit de la 0-3. Dezastru pentru Hagi Vezi toate știrile
Citește și