Închide meniul

Cristiano Bergodi ar putea ajunge selecţionerul României! Anunţul lui Mihai Stoichiţă: „Nu mai e italian, e român!”

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2023, 19:50

Reclamă
Cristiano Bergodi ar putea ajunge selecţionerul României! Anunţul lui Mihai Stoichiţă: „Nu mai e italian, e român!

Cristiano Bergodi ar putea ajunge selecţionerul României

Cristiano Bergodi, antrenor Rapid / Profimedia

Cristiano Bergodi ar putea ajunge selecţionerul României. Mihai Stoichiţă a declarat că tehnicianul de la Rapid cunoaşte foarte bine fotbalul românesc, şi ar putea reprezenta o soluţie pentru banca „tricolorilor”, în viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu este actualul selecţioner al naţionalei României, însă conform surselor Antena Sport, acesta este decis să părăsească banca „tricolorilor”, după EURO 2024, indiferent dacă România se va califica sau nu.

Cristiano Bergodi ar putea ajunge selecţionerul României! Anunţul lui Mihai Stoichiţă

Mihai Stoichiţă a declarat că lui Cristiano Bergodi îi place în România, şi nu va fi o problemă naturalizarea. Directorul tehnic de la FRF a declarat că tehnicianul de la Rapid ar putea fi o soluţie pentru echipa naţională, însă pe viitor, după o eventuală plecare a lui Edi Iordănescu.

De asemenea, Mihai Stoichiţă a declarat că nu va fi o problemă nici faptul că Bergodi este italian, deoarece orice antrenor, indiferent de origini, are şansa să ajungă la echipa naţională. „Tricolorii” au avut până în prezent un singur selecţioner străin, pe Christophe Daum.

„Îi place România, s-a adaptat şi îşi face meseria cu plăcere. Ştie la fel de bine fotbalul românesc ca orice antrenor de la noi. El nu mai este italian, este român. Naturalizare directă.

Reclamă

Naţionala României are soluţie la ora actuală. Orice antrenor bun poate fi o soluţie la echipa naţională. Cum să conteze că e italian Bergodi? Discuţia nu îşi mai are rostul.

Ar trebui să fim atât de civilizaţi să spunem că şi dacă e american, italian, are aceleaşi şanse de a fi selecţioner ca un român”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform fanatik.ro.

Cristiano Bergodi e în extaz după Rapid – CFR Cluj 3-1

Cristiano Bergodi e în extaz după Rapid – CFR Cluj 3-1. Antrenorul şi-a lăudat jucătorii, îndeosebi pe Albion Rrahmani, pe Alex Ioniţă şi pe Albu.

Reclamă 4 / 0/3

„Jucătorii au fost fantastici. Am întâlnit o echipă foarte greu de bătut, care ştie cu mingea şi impune ritmul. Am început bine, am marcat, după aceea am luat gol.

În a doua repriză nu pot să vorbesc, a fost extraordinar! Am avut o sumedenie de ocazii.

Nu a fost o descătuşare (n.r: momentul când a intrat pe teren). Când te sperii un pic… le-am dat curaj la pauză în vestiar. Au egalat şi pe urmă au avut golul anulat pentru offside (n.r.: CFR Cluj). Le-am dat curaj (n.r.: jucătorilor săi).

Da, Rrahmani e unul dintre cei mai buni atacanţi pe care i-am antrenat, şi aici, şi în Italia. Poate cel mai bun! Mă bucur că l-am luat noi, e un atacant foarte bun”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro după Rapid – CFR Cluj 3-1.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și