Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu a luat o decizie radicală şi provoacă un cutremur de proporţii la naţionala României

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 septembrie 2023, 11:29 / Actualizat: 5 octombrie 2023, 19:21

Reclamă
Edi Iordănescu a luat o decizie radicală şi provoacă un cutremur de proporţii la naţionala României

Edi Iordănescu, revoluţie în atacul României la meciul cu Andorra! Ianis Hagi şi Florinel Coman, titulari

Edi Iordănescu, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Edi Iordănescu a luat o decizie radicală şi provoacă un cutremur de proporţii la naţionala României. Selecţionerul va pleca de la naţionala României după EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu este extrem de deranjat de atacurile îndreptate asupra jucătorilor. Deşi naţionala României este neînvinsă şi pe loc de calificare, sursele AS.ro susţin că selecţionerul României este extrem de deranjat de faptul că jucătorii sunt făcuţi praf în spaţiul public aproape după fiecare meci.

Edi Iordănescu a luat o decizie radicală şi provoacă un cutremur de proporţii la naţionala României

Deşi Iordănescu a rezistat tuturor atacurile, jucătorii echipei naţionale sunt extrem de afectaţi de atacurile din spaţiul public la adresa lor. Mai mult, şi familia selecţionerul insistă ca acesta să nu mai continue pe banca naţionalei indiferent dacă aceasta se va califica la turneul final din Germania.

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce a fost criticat dur

Edi Iordănescu a avut o reacţie după ce a fost criticat dur. Viorel Moldovan, Florin Răducioiu, Cornel Dinu şi Gigi Becali sunt printre cei care l-au făcut praf pe Edi Iordănescu după ce tricolorii au remizat cu Israel, scor 1-1.

Seceta de performanțe apasă, lumea nu mai are răbdare, se irită repede. Au venit 50.000 de oameni și n-am reușit să-i facem să plece acasă fericiți. Foștii jucători fac declarații care apasă și ajung la urechile lor, pe umerii acestor băieți.

Reclamă

Suntem fără echipe în grupe europene… Când intrăm, abia ne tragem sufletul pe acolo. Echipa națională nu se poate rupe de ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc, iar asta ne face să suferim. Nu sunt de acord cu ideea că mai jos de atât nu se poate. Nu am pierdut în aceste preliminarii, uitați-vă și în restul grupelor ce surprize sunt.

Nu vreau să analizez crticile, nu asta e meseria mea. Analiștii analizează, cu asta se ocupă. Știu să respect tot și credeți-mă că mi-ar fi ușor să spun că nu mă uit și nu mă interesează. Mă uit, mă interesează ce spuneți, nu sunt într-o realitate proprie, sunt conectat. Trebuie să mergem înainte, să adunăm puncte, sunt încrezător în acest sens. Băieții au susținere totală, știu că împreună putem merge la European„, spunea Edi Iordănescu.

Programul meciurilor din grupa României, până la finalul preliminariile pentru EURO 2024

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și