Închide meniul

Cristiano Bergodi ar putea ajunge selecţionerul României! Anunţul lui Mihai Stoichiţă: „Nu mai e italian, e român!”

Viviana Moraru Publicat: 28 septembrie 2023, 19:50

Reclamă
Cristiano Bergodi ar putea ajunge selecţionerul României! Anunţul lui Mihai Stoichiţă: „Nu mai e italian, e român!

Cristiano Bergodi ar putea ajunge selecţionerul României

Cristiano Bergodi, antrenor Rapid / Profimedia

Cristiano Bergodi ar putea ajunge selecţionerul României. Mihai Stoichiţă a declarat că tehnicianul de la Rapid cunoaşte foarte bine fotbalul românesc, şi ar putea reprezenta o soluţie pentru banca „tricolorilor”, în viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu este actualul selecţioner al naţionalei României, însă conform surselor Antena Sport, acesta este decis să părăsească banca „tricolorilor”, după EURO 2024, indiferent dacă România se va califica sau nu.

Cristiano Bergodi ar putea ajunge selecţionerul României! Anunţul lui Mihai Stoichiţă

Mihai Stoichiţă a declarat că lui Cristiano Bergodi îi place în România, şi nu va fi o problemă naturalizarea. Directorul tehnic de la FRF a declarat că tehnicianul de la Rapid ar putea fi o soluţie pentru echipa naţională, însă pe viitor, după o eventuală plecare a lui Edi Iordănescu.

De asemenea, Mihai Stoichiţă a declarat că nu va fi o problemă nici faptul că Bergodi este italian, deoarece orice antrenor, indiferent de origini, are şansa să ajungă la echipa naţională. „Tricolorii” au avut până în prezent un singur selecţioner străin, pe Christophe Daum.

„Îi place România, s-a adaptat şi îşi face meseria cu plăcere. Ştie la fel de bine fotbalul românesc ca orice antrenor de la noi. El nu mai este italian, este român. Naturalizare directă.

Reclamă

Naţionala României are soluţie la ora actuală. Orice antrenor bun poate fi o soluţie la echipa naţională. Cum să conteze că e italian Bergodi? Discuţia nu îşi mai are rostul.

Ar trebui să fim atât de civilizaţi să spunem că şi dacă e american, italian, are aceleaşi şanse de a fi selecţioner ca un român”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform fanatik.ro.

Cristiano Bergodi e în extaz după Rapid – CFR Cluj 3-1

Cristiano Bergodi e în extaz după Rapid – CFR Cluj 3-1. Antrenorul şi-a lăudat jucătorii, îndeosebi pe Albion Rrahmani, pe Alex Ioniţă şi pe Albu.

Reclamă 4 / 0/3

„Jucătorii au fost fantastici. Am întâlnit o echipă foarte greu de bătut, care ştie cu mingea şi impune ritmul. Am început bine, am marcat, după aceea am luat gol.

În a doua repriză nu pot să vorbesc, a fost extraordinar! Am avut o sumedenie de ocazii.

Nu a fost o descătuşare (n.r: momentul când a intrat pe teren). Când te sperii un pic… le-am dat curaj la pauză în vestiar. Au egalat şi pe urmă au avut golul anulat pentru offside (n.r.: CFR Cluj). Le-am dat curaj (n.r.: jucătorilor săi).

Da, Rrahmani e unul dintre cei mai buni atacanţi pe care i-am antrenat, şi aici, şi în Italia. Poate cel mai bun! Mă bucur că l-am luat noi, e un atacant foarte bun”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro după Rapid – CFR Cluj 3-1.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și