Închide meniul

Dragoş Iancu, după ce a fost externat din spital: „Statul în pat cred că a fost cel mai greu”

Alex Masgras Publicat: 30 septembrie 2023, 14:07

Reclamă
Dragoş Iancu, după ce a fost externat din spital: „Statul în pat cred că a fost cel mai greu

Dragoş Iancu, după ce a fost externat din spital

Dragoş Iancu, după ce a fost externat din spital / Antena Sport

Dragoş Iancu a fost externat din spital. La aproape o săptămână de la accidentarea suferită în timpul meciului Petrolul – Hermmanstadt, mijlocaşul care tocmai a împlinit 21 de ani a mers acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La externarea din spital, Iancu a declarat că se simte bine şi le-a mulţumit tuturor celor care i-au fost alături în ultimele zile.

Dragoş Iancu a fost externat din spital

De asemenea, Iancu i-a mulţumit doctorului Dinu, iar discuţiile cu acesta legate de recuperare l-au mai liniştit pe tânărul de 21 de ani.

„Sunt bine şi sunt fericit că am scăpat de spital. Statul în pat cred că a fost cel mai greu. Acum sunt bucuros. O să mai stau în Bucureşti până luni, trebuie să vin să mă mai vadă domnul doctor şi sper, dacă totul e bine, să plec spre Cluj.

Toată lumea mi-a fost alături şi vreau să îi mulţumesc domnului doctor Dinu. S-a ocupat foarte mult de mine. Duminică seară era acasă cu familia şi a venit să mă vadă. M-a şi încurajat mult şi m-am mai liniştit după ce am vorbit cu el.

Reclamă
Reclamă 4

El mi-a spus că, dacă totul merge bine, în trei luni şi jumătate sunt pe teren”, a declarat Dragoş Iancu, după ce a fost externat.

Dragoş Iancu a fost sunat de Cristi Chivu, după ce a suferit o accidentare groaznică în partida cu Petrolul. Iancu şi-a sărbătorit ziua de naştere pe patul de spital.

Dragoş Iancu a fost încurajat de tot fotbalul românesc, după ce Valentin Ţicu i-a provocat o accindentare groaznică. Printre cei care l-au sunat a fost şi Cristi Chivu, fostul căpitan al naţionalei României.

„Domnul Cristi Chivu m-a sunat să mă încurajeze şi să mă motiveze. Să nu stau să îmi plâng de milă şi să merg înainte. Toate se repară„, a spus Dragoş Iancu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Dragoş Iancu şi-a sărbătorit ziua de naştere chiar pe patul de spital. Acesta a fost sunat inclusiv de Valentin Ţicu, cel care l-a accidentat. Ţicu chiar l-a vizitat la spital pe Iancu.

„Am vorbit cu el şi azi. Vorbim zilnic. Nu pot să spun că am pică pe el, eu l-am iertat. N-a fost nimic intenţionat„, a mai spus Iancu.

Recomandări

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:51

Dan Petrescu are un nou antrenor secund la CFR Cluj! Anunţul oficial: „Bine ai revenit în Gruia!”

16:34

Mihai Rotaru îşi poate lua gândul de la Alex Cicâldău! Turcii au anunţat cu cine semnează mijlocaşul: „Adevărata bombă!”

16:17

România a câştigat prima bătălie cu Belgia înainte de EURO! Tricolorii, preferaţi şi în faţa englezilor: „Nu le venea să creadă”

15:41

Florin Prunea pune presiune pe naţionala lui Edi Iordănescu: „Grupa e accesibilă! Mai bine nu puteam pica!”

15:13

Marius Ştefănescu a semnat cu FCSB! Anunţul oficial făcut de campioană

15:06

Criteriile de departajare de la EURO 2024. Cum poate România să se califice din grupă după executarea penalty-urilor

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și