Închide meniul

Dragoş Iancu, după ce a fost externat din spital: „Statul în pat cred că a fost cel mai greu”

Alex Masgras Publicat: 30 septembrie 2023, 14:07

Reclamă
Dragoş Iancu, după ce a fost externat din spital: „Statul în pat cred că a fost cel mai greu

Dragoş Iancu, după ce a fost externat din spital

Dragoş Iancu, după ce a fost externat din spital / Antena Sport

Dragoş Iancu a fost externat din spital. La aproape o săptămână de la accidentarea suferită în timpul meciului Petrolul – Hermmanstadt, mijlocaşul care tocmai a împlinit 21 de ani a mers acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La externarea din spital, Iancu a declarat că se simte bine şi le-a mulţumit tuturor celor care i-au fost alături în ultimele zile.

Dragoş Iancu a fost externat din spital

De asemenea, Iancu i-a mulţumit doctorului Dinu, iar discuţiile cu acesta legate de recuperare l-au mai liniştit pe tânărul de 21 de ani.

„Sunt bine şi sunt fericit că am scăpat de spital. Statul în pat cred că a fost cel mai greu. Acum sunt bucuros. O să mai stau în Bucureşti până luni, trebuie să vin să mă mai vadă domnul doctor şi sper, dacă totul e bine, să plec spre Cluj.

Toată lumea mi-a fost alături şi vreau să îi mulţumesc domnului doctor Dinu. S-a ocupat foarte mult de mine. Duminică seară era acasă cu familia şi a venit să mă vadă. M-a şi încurajat mult şi m-am mai liniştit după ce am vorbit cu el.

Reclamă

El mi-a spus că, dacă totul merge bine, în trei luni şi jumătate sunt pe teren”, a declarat Dragoş Iancu, după ce a fost externat.

Dragoş Iancu a fost sunat de Cristi Chivu, după ce a suferit o accidentare groaznică în partida cu Petrolul. Iancu şi-a sărbătorit ziua de naştere pe patul de spital.

Dragoş Iancu a fost încurajat de tot fotbalul românesc, după ce Valentin Ţicu i-a provocat o accindentare groaznică. Printre cei care l-au sunat a fost şi Cristi Chivu, fostul căpitan al naţionalei României.

„Domnul Cristi Chivu m-a sunat să mă încurajeze şi să mă motiveze. Să nu stau să îmi plâng de milă şi să merg înainte. Toate se repară„, a spus Dragoş Iancu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Dragoş Iancu şi-a sărbătorit ziua de naştere chiar pe patul de spital. Acesta a fost sunat inclusiv de Valentin Ţicu, cel care l-a accidentat. Ţicu chiar l-a vizitat la spital pe Iancu.

„Am vorbit cu el şi azi. Vorbim zilnic. Nu pot să spun că am pică pe el, eu l-am iertat. N-a fost nimic intenţionat„, a mai spus Iancu.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 16:19 Kazahstan – Suedia (17:20) și Canada – Norvegia (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Continuă spectacolul la CM de hochei 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” Vezi toate știrile
Citește și