Închide meniul

Jude Bellingham e uriaş! Gol senzaţional şi assist, în 7 minute, în Napoli – Real Madrid

Dan Roșu Publicat: 3 octombrie 2023, 22:54

Reclamă
Jude Bellingham e uriaş! Gol senzaţional şi assist, în 7 minute, în Napoli – Real Madrid

Jude Bellingham e uriaş! Gol senzaţional şi assist, în 7 minute, în Napoli - Real Madrid

Jude Bellingham, în Napoli - Real Madrid - Profimedia Images

Jude Bellingham a demontrat încă o dată că este un jucător uriaş! Mijlocaşul englez a întors rezultatul primei reprize a partidei dintre Napoli şi Real Madrid, cu un gol spectaculos şi un assist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli a deschis scorul prin Ostigard, după care Bellingham şi-a intrat în rol. A dat o pasă perfectă la golul de 1-1 al lui Vinicius Jr. Apoi, a luat o acţiune pe cont propriu, de la 40 de metri de poarta italienilor, a driblat tot ce i-a ieşit în cale şi a înscris cu un şut fără cusur, la colţul lung.

Jude Bellingham e uriaş! Gol senzaţional şi assist, în 7 minute, în Napoli – Real Madrid

Pentru englezul cotat la 120 de milioane de euro, acestea au fost golul cu numărul 8 şi assist-ul cu numărul 3 în cele 9 meciuri disputate pentru Real Madrid, în acest debut de sezon.

Oficialii de la Real Madrid l-au transferat pe mijlocașul britanic pentru 103 milioane de euro. Totuși, această sumă ar putea crește considerabil, datorită clauzelor existente în înțelegerea dintre cele două cluburi.

Fotbalistul englez a jucat la Borussia Dortmund în perioada 2020-2023. Alături de formația din Germania, Bellingham a cucerit un singur trofeu, Cupa Germaniei, în sezonul 2020-2021.

Reclamă

Reacţia genială a lui Jurgen Klopp, când a văzut golul lui Jude Bellingham

Jurgen Klopp a avut o reacţie genială când a văzut golul lui Jude Bellingham, care a decis meciul dintre Real Madrid şi Union Berlin (1-0), în al cincilea minute al prelungirilor.

Klopp se afla la conferinţa de presă dinaintea duelului dintre LASK Linz şi Liverpool, din Europa League. Managerul cormoranilor trăgea cu ochiul pe un telefon şi a văzut reuşita jucătorului pe care fanii de pe Anfied l-au dorit cu ardoare.

În momentul în care mijlocaşul lui Real Madrid a trimis mingea în poartă, Klopp a început să râdă, a spus „Bellingham” şi a dat apoi din cap, semn că apreciază forma incredibilă prin care trece mijlocaşul cotat la 120 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:09 Forbes a publicat top 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:43 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și