Închide meniul

Jude Bellingham e uriaş! Gol senzaţional şi assist, în 7 minute, în Napoli – Real Madrid

Dan Roșu Publicat: 3 octombrie 2023, 22:54

Reclamă
Jude Bellingham e uriaş! Gol senzaţional şi assist, în 7 minute, în Napoli – Real Madrid

Jude Bellingham e uriaş! Gol senzaţional şi assist, în 7 minute, în Napoli - Real Madrid

Jude Bellingham, în Napoli - Real Madrid - Profimedia Images

Jude Bellingham a demontrat încă o dată că este un jucător uriaş! Mijlocaşul englez a întors rezultatul primei reprize a partidei dintre Napoli şi Real Madrid, cu un gol spectaculos şi un assist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli a deschis scorul prin Ostigard, după care Bellingham şi-a intrat în rol. A dat o pasă perfectă la golul de 1-1 al lui Vinicius Jr. Apoi, a luat o acţiune pe cont propriu, de la 40 de metri de poarta italienilor, a driblat tot ce i-a ieşit în cale şi a înscris cu un şut fără cusur, la colţul lung.

Jude Bellingham e uriaş! Gol senzaţional şi assist, în 7 minute, în Napoli – Real Madrid

Pentru englezul cotat la 120 de milioane de euro, acestea au fost golul cu numărul 8 şi assist-ul cu numărul 3 în cele 9 meciuri disputate pentru Real Madrid, în acest debut de sezon.

Oficialii de la Real Madrid l-au transferat pe mijlocașul britanic pentru 103 milioane de euro. Totuși, această sumă ar putea crește considerabil, datorită clauzelor existente în înțelegerea dintre cele două cluburi.

Fotbalistul englez a jucat la Borussia Dortmund în perioada 2020-2023. Alături de formația din Germania, Bellingham a cucerit un singur trofeu, Cupa Germaniei, în sezonul 2020-2021.

Reclamă

Reacţia genială a lui Jurgen Klopp, când a văzut golul lui Jude Bellingham

Jurgen Klopp a avut o reacţie genială când a văzut golul lui Jude Bellingham, care a decis meciul dintre Real Madrid şi Union Berlin (1-0), în al cincilea minute al prelungirilor.

Klopp se afla la conferinţa de presă dinaintea duelului dintre LASK Linz şi Liverpool, din Europa League. Managerul cormoranilor trăgea cu ochiul pe un telefon şi a văzut reuşita jucătorului pe care fanii de pe Anfied l-au dorit cu ardoare.

În momentul în care mijlocaşul lui Real Madrid a trimis mingea în poartă, Klopp a început să râdă, a spus „Bellingham” şi a dat apoi din cap, semn că apreciază forma incredibilă prin care trece mijlocaşul cotat la 120 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și