Închide meniul
VIDEO

Reacţia genială a lui Jurgen Klopp, când a văzut golul lui Jude Bellingham, în timpul conferinţei de presă

Dan Roșu Publicat: 21 septembrie 2023, 15:57

Reclamă
Reacţia genială a lui Jurgen Klopp, când a văzut golul lui Jude Bellingham, în timpul conferinţei de presă

Reacţia genială a lui Jurgen Klopp, când a văzut golul lui Jude Bellingham

Jurgen Klopp, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Jurgen Klopp a avut o reacţie genială când a văzut golul lui Jude Bellingham, care a decis meciul dintre Real Madrid şi Union Berlin (1-0), în al cincilea minute al prelungirilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klopp se afla la conferinţa de presă dinaintea duelului dintre LASK Linz şi Liverpool, din Europa League. Managerul cormoranilor trăgea cu ochiul pe un telefon şi a văzut reuşita jucătorului pe care fanii de pe Anfied l-au dorit cu ardoare.

Reacţia genială a lui Jurgen Klopp, când a văzut golul lui Jude Bellingham

În momentul în care mijlocaşul lui Real Madrid a trimis mingea în poartă, Klopp a început să râdă, a spus „Bellingham” şi a dat apoi din cap, semn că apreciază forma incredibilă prin care trece mijlocaşul cotat la 120 de milioane de euro.

Jude Bellingham a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Union Berlin. Starul englez de 20 de ani a marcat în prelungirile partidei din grupele Champions League, şi astfel „galacticii” s-au impus în primul meci european din acest sezon.

Reclamă

Jude Bellingham, „eroul” lui Real Madrid

Jude Bellingham a fost transferat de Real Madrid înainte de startul sezonului, de la Borussia Dortmund. Mijlocaşul englez de doar 20 de ani s-a impus rapid la trupa madrileană, şi a ajuns la cifre fabuloase, după doar şase meciuri jucate.

Real Madrid a primit vizita celor de la Union Berlin, în prima etapă a noii stagiuni de UEFA Champions League. Deşi „galacticii” au dominat pe deplin partida, germanii de la Union Berlin s-au apărat excelent, iar echilibrul pe tabela de marcaj s-a rupt pe final de meci.

Mai exact, în minutul 90+4, atunci când Jude Bellingham a marcat pentru Real Madrid. Fede Valverde a şutat în forţă de la marginea careului, balonul a fost respins de către un apărător al lui Union Berlin, şi a ajuns ulterior la Jude Bellingham. Mijlocaşul englez a făcut o piruetă în faţa porţii şi a înscris.

Reclamă 4 / 0/3

Bellingham a marcat astfel la debutul său în Champions League. Graţie reuşitei cu Union Berlin, englezul a ajuns la cifre formidabile, în tricoul madrilenilor: şase goluri şi un assist, în şase meciuri jucate.

De asemenea, Bellingham este al patrulea jucător care reuşeşte să marcheze atât la debutul în Champions League, cât şi la cel din La Liga pentru Real Madrid, în secolul 21, după Cristiano Ronaldo, Isco şi Marco Asensio.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
Vezi toate știrile
Citește și