Închide meniul
EXCLUSIV

Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti: „Pare acelaşi film sezon de sezon”. Ce spune de situaţia prin care a trecut Şumudică

Dan Roșu Publicat: 3 octombrie 2023, 23:48

Reclamă
Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti: „Pare acelaşi film sezon de sezon. Ce spune de situaţia prin care a trecut Şumudică

Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti

Daniel Pancu, în timpul unui meci - Hepta

Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti să nu repete greşelile din sezoanele trecute. Pancone susţine că pentru a avea şanse la titlul din Liga 1, Rapid trebuie să joace mult mai bine în meciurile din deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

8 puncte din cele cinci meciuri disputate în deplasare în acest sezon au obţinut giuleştenii, sub conducerea lui Cristiano Bergodi. Pancu susţine şi că Marius Şumudică ar fi fost o variantă mai bună pentru feroviari.

Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti

„Rapidul e foarte bine din punctul meu de vedere. Sigur că istoria şi tradiţia unui club sunt foarte greu de schimbat, cel puţin de când cunosc eu Rapidul, foarte bine, din 96.

Pare acelaşi film sezon de sezon, cu jocuri foarte bune pe teren propriu, jocuri reuşite, dar puţine în deplasare şi majoritatea foarte, foarte grele.
Întotdeauna pentru Rapid pare un joc mult mai greu în deplasare decât ar părea pentru Steaua sau Dinamo.

O soluţie foarte bună a fost Bergodi şi o soluţie şi mai bună sau la fel de bună ar fi fost Şumudică. Probabil că o să ne vina rândul, am fost acolo, am plecat foarte supărat, dar mulţumit de ceea ce realizasem”, a spus Pancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Dan Şucu, dezvăluiri despre cum conduce Rapidul

Dan Şucu a făcut dezvăluiri despre cum conduce Rapidul! Patronul echipei giuleştene a punctat că el a delegat responsabilităţi unor oameni pe care îi consideră competenţi, iar aceştia îi raportează direct lui.

“Eu, din punctul meu de vedere, consider că, ceea ce încercăm să introducem la Rapid este atitudinea antreprenorială. Asumare de responsabilitate și posibilitatea de a reuși să ajungi la rezultatul respectiv.

Dar prin ordine, prin modul corect și coerent de a conduce. Ideea de corporație e o idee dificilă. Discutăm la Rapid de o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, despre ce corporație vorbim?

Reclamă 4 / 0/3

La corporație cifra depășește 100 de milioane de euro. La noi discutăm despre o organizare simplă. Nu există variantă prin care, cel puțin la început, dar nu numai la început, nu există variantă de delegare fără controlul delegării”, a declarat Dan Șucu pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și