Închide meniul
EXCLUSIV

Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti: „Pare acelaşi film sezon de sezon”. Ce spune de situaţia prin care a trecut Şumudică

Dan Roșu Publicat: 3 octombrie 2023, 23:48

Reclamă
Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti: „Pare acelaşi film sezon de sezon. Ce spune de situaţia prin care a trecut Şumudică

Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti

Daniel Pancu, în timpul unui meci - Hepta

Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti să nu repete greşelile din sezoanele trecute. Pancone susţine că pentru a avea şanse la titlul din Liga 1, Rapid trebuie să joace mult mai bine în meciurile din deplasare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

8 puncte din cele cinci meciuri disputate în deplasare în acest sezon au obţinut giuleştenii, sub conducerea lui Cristiano Bergodi. Pancu susţine şi că Marius Şumudică ar fi fost o variantă mai bună pentru feroviari.

Daniel Pancu îi avertizează pe rapidişti

„Rapidul e foarte bine din punctul meu de vedere. Sigur că istoria şi tradiţia unui club sunt foarte greu de schimbat, cel puţin de când cunosc eu Rapidul, foarte bine, din 96.

Pare acelaşi film sezon de sezon, cu jocuri foarte bune pe teren propriu, jocuri reuşite, dar puţine în deplasare şi majoritatea foarte, foarte grele.
Întotdeauna pentru Rapid pare un joc mult mai greu în deplasare decât ar părea pentru Steaua sau Dinamo.

O soluţie foarte bună a fost Bergodi şi o soluţie şi mai bună sau la fel de bună ar fi fost Şumudică. Probabil că o să ne vina rândul, am fost acolo, am plecat foarte supărat, dar mulţumit de ceea ce realizasem”, a spus Pancu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Dan Şucu, dezvăluiri despre cum conduce Rapidul

Dan Şucu a făcut dezvăluiri despre cum conduce Rapidul! Patronul echipei giuleştene a punctat că el a delegat responsabilităţi unor oameni pe care îi consideră competenţi, iar aceştia îi raportează direct lui.

“Eu, din punctul meu de vedere, consider că, ceea ce încercăm să introducem la Rapid este atitudinea antreprenorială. Asumare de responsabilitate și posibilitatea de a reuși să ajungi la rezultatul respectiv.

Dar prin ordine, prin modul corect și coerent de a conduce. Ideea de corporație e o idee dificilă. Discutăm la Rapid de o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, despre ce corporație vorbim?

Reclamă 4 / 0/3

La corporație cifra depășește 100 de milioane de euro. La noi discutăm despre o organizare simplă. Nu există variantă prin care, cel puțin la început, dar nu numai la început, nu există variantă de delegare fără controlul delegării”, a declarat Dan Șucu pentru fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și