Închide meniul
Foto

Reacţia dureroasă a soţiei milionară a lui Călin Donca, după ce a făcut un gest radical pentru a-şi creşte cei cinci copii

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2023, 12:40

Reclamă
Reacţia dureroasă a soţiei milionară a lui Călin Donca, după ce a făcut un gest radical pentru a-şi creşte cei cinci copii

Reacţia dureroasă a soţiei milionară a lui Călin Donca, după ce a făcut un gest radical pentru a-şi creşte cei cinci copii

Călin şi Orianda Donca

Reacţia dureroasă a soţiei milionară a lui Călin Donca, după ce a făcut un gest radical pentru a-şi creşte cei cinci copii a apărut pe reţelele de Social Media.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Orianda s-a împrumutat de la prieteni pentru a putea face faţă cheltuielilor, după ce toate conturile familiei au fost blocate. În ultima perioadă, ea a primit multe mesaje de încurajare de la prieteni şi a decis să le răspundă emoţionant pe Instagram.

Reacţia dureroasă a soţiei milionară a lui Călin Donca, după ce a făcut un gest radical pentru a-şi creşte cei cinci copii

„Mulţumesc din suflet că mai sunt şi oameni care pot să gândească cu creierul şi pot să conştientizeze aceste amănunte mici care fac mare diferenţă. Universul are un plan şi tot ce se întâmplă în aceste momente este spre evoluţia noastră”, a scris Orianda pe Instagram.

„Mulţumesc din suflet pentru avalanşa de mesaje primite, este tare plăcut să le citesc şi să mă încarc cu energia frumoasă pe care o transmiteţi către familia noastră”, a mai spus soţia lui Călin Donca.

Cum a ajuns soţia milionară a lui Donca să se împrumute la prieteni

Orianda Donca trece prin momente grele după ce afaceristul Călin Donca a fost arestat. Un apropiat al familiei a rupt tăcerea. Potrivit avocatului Teodor Cârnaț, apropiat al familiei Donca, toate conturile familiei au fost blocate. El a făcut public faptul că Orianda s-a împrumutat pentru a întreţine cei 5 copii ai familiei Donca.

Reclamă
Reclamă 4

„Am văzut chiar pe viu bunăstarea și armonia acestei familii. Despre acest caz pe larg care s-a intentat, eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuia să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul acasă și cum vor fi întreținuți cei cinci copii.

Chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate. Ea văd că recurge la ajutorul prietenilor.

Văd că autoritățile, prin ținerea și arestarea lui Călin, au urmărit să-l discrediteze, să-i lipsească, să-l demotiveze, să-l scape de acei urmăritori care aveau încredere în el pe rețelele de socializare. Eu sunt de părere că autoritățile înainte de a recurge la arest trebuiau să vadă dacă astfel de componente de infracțiune corespund măsurii de arest preventiv sau dacă putea să fie lăsat în arest la domiciliu și ulterior să-și demonstreze vinovăția“, a spus Teodor Cârnaț pe Instagram.

Reclamă

Lovitură după lovitură pentru Călin Donca

Instanţa a respins contestaţia milionarului la decizia de arestare preventivă.

Magistrații de la Curtea de Apel au decis să menţină arestul preventiv şi pentru Ileana Buzatu, una dintre partenerele de afaceri ale lui Donca, dar au eliberat-o din arest pe contabila firmelor milionarului, Elena Dobre. Aceasta a fost plasată în control judiciar pentru 60 de zile.

Călin Donca le-a transmis magistraţilor că vrea să se întoarcă acasă pentru a avea grijă de soția lui, dar și de cei cinci copii ai familiei.

Decizia instanţei este definitivă, aşa că milionarul din Braşov va rămâne în arest preventiv cel puţin 30 de zile.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și