Închide meniul

CSA Steaua dorește suspendarea lui Alex Chipciu! „Militarii” au pus „tunurile” pe fostul jucător de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 5 octombrie 2023, 14:51

Reclamă
CSA Steaua dorește suspendarea lui Alex Chipciu! Militarii” au pus tunurile” pe fostul jucător de la FCSB

Alex Chipciu a dat recital la interviuri după ce a încurcat-o pe FCSB

Alex Chipciu, la conferinţa de presă / Captură AntenaSport

CSA Steaua dorește suspendarea lui Alex Chipciu. Oficialii grupării din Ghencea au ieșit la atac, după declarațiile făcute de jucătorul legitimat la U Cluj, de la finalul meciului din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul duelului dintre CSA Steaua și U Cluj, câștigat de către „șepcile roșii” cu scorul de 3-1, Alex Chipciu a avut un duel extrem de dur la adresa echipei „militare”. Atunci, fostul jucător de la FCSB i-a luat peste picior atât pe jucători, cât și pe reprezentanții și fanii clubului din Ghencea.

CSA Steaua dorește suspendarea lui Alex Chipciu. „Militarii” au depus un memoriu la Comisia de Disciplină

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, oficialii clubului din Ghencea au depus un memoriu la Comisia de Disciplină și etică din cadrul Federației Române de Fotbal, după declarațiile făcute de Alex Chipciu.

Cei de la CSA Steaua infocă Articolul 52 din regulamentul Federației Române de Fotbal, care prevede că un jucător „care prin orice mijloace, cum ar fi gesturi sau cuvinte jignitoare, aduce atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane”, va fi suspendat pentru o perioadă cuprinsă între două și șase etape, după caz.

De asemenea, tot sursa menționată anterior anunță faptul că pedeapsa poate crește la intervalul de 4-8 etape în cazul în care declarațiile făcute de jucător sunt prin intermediul mass-media, așa cum s-a întâmplat în cazul fostului jucător de la FCSB.

Reclamă

Rămâne de văzut însă dacă Alex Chipciu va fi suspendat de către oficialii Federației Române de Fotbal. Un lucru de menționat este și faptul că jucătorul legitimat la Universitatea Cluj și-a cerut scuze pentru derapajul avut la adresa celor de la CSA Steaua, după ultima partidă din campionat jucată de către „șepcile roșii”, cu FCSB. Duelul respectiv s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Declarațiile lui Alex Chipciu, care i-au înfuriat pe oficialii militari

„Doamne fereşte! Dacă aici e Steaua, am luat-o razna! Dacă eram copil, nu mai ţineam cu Steaua, dacă asta e Steaua… Cu echipamentul ăla fake şi… Doamne fereşte! Suntem bătaie de joc noi ca ţară oricum.

Am jucat la ultimul meci înainte să plece de aici FCSB. În 2015, nici nu mai ştiu. Într-adevăr, un stadion fabulos, dar parcă nu are nicio legătură cu ideea pe care o aveam despre Steaua când eram mic. Mi se pare ceva fantomă. În acelaşi timp aş spune că Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit nişte momente cu ei, chiar dacă m-au înjurat şi m-au făcut sclavul domnului Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Nici nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei. Măcar am câştigat ceva la viaţa mea. Ei sunt sclavii Armatei.

Păcat de stema asta, că e frumoasă rău de tot. În rest, sincer, au fost fotbalişti foarte mari aici, domnul Piţurcă, domnul Lăcătuş. Să continui tradiţia asta cu jucători şi cu echipamentul ăla fake. Asta e ce am simţit eu”, a spus Alex Chipciu, după meciul cu CSA Steaua.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! 13:25 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 0-1, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” 12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului Vezi toate știrile
Citește și