Închide meniul

Alex Chipciu a revenit asupra discursului la adresa CSA Steaua, după FCSB – U Cluj 2-2: „Îmi cer scuze”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 2 octombrie 2023, 23:25

Alex Chipciu a revenit asupra discursului la adresa CSA Steaua, după FCSB – U Cluj 2-2: Îmi cer scuze”

Alex Chipciu a revenit asupra discursului la adresa CSA Steaua, după FCSB - U Cluj 2-2

Alexandru Chipciu, în timpul unui meci la U Cluj/ Profimedia

Alex Chipciu a revenit asupra discursului la adresa CSA Steaua, după FCSB – U Cluj 2-2. Jucătorul ardelenilor a vorbit despre partida de pe Arena Națională, dar și despre derapajul pe care l-a avut la adresa formației „militare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și U Cluj a închis etapa a 11-a din Liga 1. Meciul de pe Arena Națională a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Alex Chipciu a revenit asupra discursului la adresa CSA Steaua, după FCSB – U Cluj 2-2

Fostul jucător al celor de la FCSB a vorbit despre partida din această seară și a menționat că echipa la care este legitimat în prezent, U Cluj, progresează de la meci la meci. De asemenea, a revenit și aspura discursului dur la adresa celor de la CSA Steaua și a dezvăluit că nu a procedat corect, atunci când i-a jignit pe jucătorii legitimați la formația „militară”.

„A fost un meci frumos, multe ocazii, am avut momente în care am controlat jocul. Sincer, sentimentul meu este plăcut pentru că am fost acolo. Indiferent de rezultat am fost acolo, jocul nostru trebuie să progreseze de la meci la meci. În a doua repriză trebuia să și riscăm, dar ăsta este fotbalul, trebuie să riști, și la 2-2 era jocul deschis.

A fost un meci bun, e o promovare bună pentru fotbalul românesc. Trebuie să avem grijă de jocul nostru și să câștigăm puncte. Cred că progresăm de la meci la meci, sperăm să obținem puncte, vom avea un meci dificil cu Sepsi. Trebuie să facem puncte și pe teren propriu.

Reclamă

Nu am spus ceea ce am spus pentru a fi primit aici într-un mod bun, am jucat la FCSB, am primit multe mesaje pe tema asta, nu am nicio treabă. Mi s-a părut deplasat să fiu jignit de Peluza Sud, m-am dus acasă, iar una din fete m-a întrebat dacă o să fiu înjurat și astăzi.

Îmi cer scuze pentru că i-am jignit pe jucători, le-am dat mesaje jucătorilor de la CSA pentru a-mi cere scuze, nu îmi stă în caracter”, a spus Alex Chipciu, potrivit digisport.ro.

Dan Nistor a tras un semnal de alarmă după FCSB – U Cluj 2-2

„Se putea și mai bine, e bun și acest punct, e o echipă foarte bună. Un public foarte numeros, dar ne-am ridicat la nivelul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Nu l-am supărat (n.r. pe nașul Pintilii), la fotbal nu am mamă, nu am tată, nu am naș, când sunt după fotbal am familie, dar pe teren, nu. Confirmă foarte mult venirea domnului Sabău, asta a contat foarte mult.

Ne-a spus să jucăm ca în prima repriză, dar din păcate facem niște greșeli copilărești. Dacă nu, vom rămâne la nivelul anului trecut. Sincer, avem jucători cu experiență, cred eu că mentalitatea noastră este bună și va crește cu timpul. Sunt convins că pe viitor vom arăta mult mai bine, primele 5 meciuri le-am jucat practic în deplasare, a contat și asta. Avem un fotbal plăcut și sperăm să urcăm mai sus în clasament”, a spus Dan Nistor, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și