Închide meniul

CSA Steaua dorește suspendarea lui Alex Chipciu! „Militarii” au pus „tunurile” pe fostul jucător de la FCSB

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 5 octombrie 2023, 14:51

CSA Steaua dorește suspendarea lui Alex Chipciu! Militarii” au pus tunurile” pe fostul jucător de la FCSB

Alex Chipciu a dat recital la interviuri după ce a încurcat-o pe FCSB

Alex Chipciu, la conferinţa de presă / Captură AntenaSport

CSA Steaua dorește suspendarea lui Alex Chipciu. Oficialii grupării din Ghencea au ieșit la atac, după declarațiile făcute de jucătorul legitimat la U Cluj, de la finalul meciului din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul duelului dintre CSA Steaua și U Cluj, câștigat de către „șepcile roșii” cu scorul de 3-1, Alex Chipciu a avut un duel extrem de dur la adresa echipei „militare”. Atunci, fostul jucător de la FCSB i-a luat peste picior atât pe jucători, cât și pe reprezentanții și fanii clubului din Ghencea.

CSA Steaua dorește suspendarea lui Alex Chipciu. „Militarii” au depus un memoriu la Comisia de Disciplină

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, oficialii clubului din Ghencea au depus un memoriu la Comisia de Disciplină și etică din cadrul Federației Române de Fotbal, după declarațiile făcute de Alex Chipciu.

Cei de la CSA Steaua infocă Articolul 52 din regulamentul Federației Române de Fotbal, care prevede că un jucător „care prin orice mijloace, cum ar fi gesturi sau cuvinte jignitoare, aduce atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane”, va fi suspendat pentru o perioadă cuprinsă între două și șase etape, după caz.

De asemenea, tot sursa menționată anterior anunță faptul că pedeapsa poate crește la intervalul de 4-8 etape în cazul în care declarațiile făcute de jucător sunt prin intermediul mass-media, așa cum s-a întâmplat în cazul fostului jucător de la FCSB.

Reclamă

Rămâne de văzut însă dacă Alex Chipciu va fi suspendat de către oficialii Federației Române de Fotbal. Un lucru de menționat este și faptul că jucătorul legitimat la Universitatea Cluj și-a cerut scuze pentru derapajul avut la adresa celor de la CSA Steaua, după ultima partidă din campionat jucată de către „șepcile roșii”, cu FCSB. Duelul respectiv s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Declarațiile lui Alex Chipciu, care i-au înfuriat pe oficialii militari

„Doamne fereşte! Dacă aici e Steaua, am luat-o razna! Dacă eram copil, nu mai ţineam cu Steaua, dacă asta e Steaua… Cu echipamentul ăla fake şi… Doamne fereşte! Suntem bătaie de joc noi ca ţară oricum.

Am jucat la ultimul meci înainte să plece de aici FCSB. În 2015, nici nu mai ştiu. Într-adevăr, un stadion fabulos, dar parcă nu are nicio legătură cu ideea pe care o aveam despre Steaua când eram mic. Mi se pare ceva fantomă. În acelaşi timp aş spune că Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit nişte momente cu ei, chiar dacă m-au înjurat şi m-au făcut sclavul domnului Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Nici nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei. Măcar am câştigat ceva la viaţa mea. Ei sunt sclavii Armatei.

Păcat de stema asta, că e frumoasă rău de tot. În rest, sincer, au fost fotbalişti foarte mari aici, domnul Piţurcă, domnul Lăcătuş. Să continui tradiţia asta cu jucători şi cu echipamentul ăla fake. Asta e ce am simţit eu”, a spus Alex Chipciu, după meciul cu CSA Steaua.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și