Închide meniul

Marius Lăcătuş a rămas fără permis de conducere

Dan Roșu Publicat: 6 octombrie 2023, 15:34

Reclamă
Marius Lăcătuş a rămas fără permis de conducere

Marius Lăcătuş a rămas fără permis de conducere

Marius Lăcătuş, în timpul unui meci - Hepta

Marius Lăcătuş a rămas fără permis de conducere pentru că nu a acordat prioritate pietonilor, în zona Gării de Nord din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidentul a a avut loc vineri dimineaţă, fostul jucător stelist, în vârstă de 59 de ani, fiind suprins de poliţişti când nu a acordat prioritate pietonilor, la o trecere din zona Gării de Nord, au declarat surse din Poliţie.

Marius Lăcătuş a rămas fără permis de conducere

Poliţiştii rutieri i-au reţinut permisul pentru 60 de zile. De asemenea, Marius Lăcătuş a fost amendat si cu 870 de lei.

La data de 06 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 59 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public. În acest context, persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 870lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Marius Lăcătuş a reacţionat, după ce Gigi Becali l-a certat în direct pe Ionel Dănciulescu

Pe de altă parte, Lăcătuş s-a implicat în ultimele discuţii din Liga 1. Lăcă a reacţionat, după ce Gigi Becali l-a certat în direct pe Ionel Dănciulescu. Danciu este finul lui Lăcătuş.

Reclamă

„Fiara” a subliniat că Dănciulescu nu a vrut să îl jignească pe Charalambous şi că el doar şi-a spus părerea.

”El (n.r.- Dănciulescu) cred că a vrut să aplaneze, să nu mai discute foarte mult pe acest subiect. Nu avea rost să continue discuția. A spus exact ce crede el sau a avut o scăpare. Danciu nu e un om care să jignească.

E finul meu, îl cunosc de foarte mult timp. Câteodată, chiar patronul FCSB-ului jignește mai grav jucătorii sau antrenorul. El poate să-și dea cu părerea, dar nu la modul ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

Parcă Danciu era un angajat al lui și era certat. Poate pe viitor, Danciu va încerca să evite discuțiile despre antrenorul FCSB-ului”, a declarat Marius Lăcătuș pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și