Închide meniul

Marius Lăcătuş a rămas fără permis de conducere

Dan Roșu Publicat: 6 octombrie 2023, 15:34

Reclamă
Marius Lăcătuş a rămas fără permis de conducere

Marius Lăcătuş a rămas fără permis de conducere

Marius Lăcătuş, în timpul unui meci - Hepta

Marius Lăcătuş a rămas fără permis de conducere pentru că nu a acordat prioritate pietonilor, în zona Gării de Nord din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidentul a a avut loc vineri dimineaţă, fostul jucător stelist, în vârstă de 59 de ani, fiind suprins de poliţişti când nu a acordat prioritate pietonilor, la o trecere din zona Gării de Nord, au declarat surse din Poliţie.

Marius Lăcătuş a rămas fără permis de conducere

Poliţiştii rutieri i-au reţinut permisul pentru 60 de zile. De asemenea, Marius Lăcătuş a fost amendat si cu 870 de lei.

La data de 06 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 59 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public. În acest context, persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 870lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Marius Lăcătuş a reacţionat, după ce Gigi Becali l-a certat în direct pe Ionel Dănciulescu

Pe de altă parte, Lăcătuş s-a implicat în ultimele discuţii din Liga 1. Lăcă a reacţionat, după ce Gigi Becali l-a certat în direct pe Ionel Dănciulescu. Danciu este finul lui Lăcătuş.

Reclamă

„Fiara” a subliniat că Dănciulescu nu a vrut să îl jignească pe Charalambous şi că el doar şi-a spus părerea.

”El (n.r.- Dănciulescu) cred că a vrut să aplaneze, să nu mai discute foarte mult pe acest subiect. Nu avea rost să continue discuția. A spus exact ce crede el sau a avut o scăpare. Danciu nu e un om care să jignească.

E finul meu, îl cunosc de foarte mult timp. Câteodată, chiar patronul FCSB-ului jignește mai grav jucătorii sau antrenorul. El poate să-și dea cu părerea, dar nu la modul ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

Parcă Danciu era un angajat al lui și era certat. Poate pe viitor, Danciu va încerca să evite discuțiile despre antrenorul FCSB-ului”, a declarat Marius Lăcătuș pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și