Închide meniul

Alex Ioniță, în culmea fericirii după „dubla” din Rapid – Poli Iași 3-2: „De când așteptam acest moment”

Alex Ioniță Publicat: 6 octombrie 2023, 23:31

Reclamă
Alex Ioniță, în culmea fericirii după dubla” din Rapid – Poli Iași 3-2: De când așteptam acest moment”

Alex Ioniță, în culmea fericirii după „dubla” din Rapid - Poli Iași 3-2

Alex Ioniţă, în timpul unei partide/ Hepta

Alex Ioniță, în culmea fericirii după „dubla” din Rapid – Poli Iași 3-2. Grație golurilor marcate de mijlocaș, giuleștenii lui Cristiano Bergodi au urcat pe podium în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rapid și Poli Iași a contat pentru etapa cu numărul 12 a sezonului de Liga 1. Duelul, câștigat de giuleșteni, a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Alex Ioniță, în culmea fericirii după „dubla” din Rapid – Poli Iași 3-2. Mijlocașul giuleștenilor a marcat de 3 ori în ultimele 2 meciuri

După meciul câștigat de către echipa sa, Alex Ioniță a vorbit despre forma sa actuală. Acesta s-a declarat fericit de faptul că a marcat o nouă „dublă”, după o pauză de 7 ani. De asemenea, a vorbit și despre o posibilă convocare la echipa națională pregătită de Edi Iordănescu, dar și despre forma lui Albion Rrahmani, care a ratat o lovitură de la 11 metri în meciul cu Poli Iași.

„De când așteptam acest moment! Mă bucur că am reușit să îmi ajut echipa. Le mulțumesc suporterilor, staff-ului, colegilor, fără ei nu aș fi reușit acest lucru! Cred că ultimul gol a fost mai frumos, al doilea. Cum am mai spus, mă bucur, încă nu realizez. Abia aștept să mă calmez puțin, sper să o țin tot așa. Este ceva incredibil, de mult așteptam să fac un meci foarte bun.

A fost o perioadă fotbalistică, atunci când am revenit am făcut-o destul de bine, am avut și o accidentare grea în 2021. Anul trecut am început campionatul bine, dar la final am avut o cădere de formă, nu știu de ce nu m-am regăsit.

Reclamă

Rrahmani își dorește să marcheze, e un atacant foarte bun, am încredere în el. În seara aceasta nu i-a ieșit, dar sunt sigur că va marca foarte mult până la finalul sezonului. Din punctul meu de vedere pentru a ajunge la națională trebuie să fii constant, eu momentan abia am început să joc bine”, a spus Alex Ioniță, potrivit digisport.ro.

Alex Ioniță, într-o formă de zile mari, după ce a marcat 2 goluri în Rapid – Poli Iași

La meciul cu Poli Iași, Alex Ioniță a marcat primul gol în minutul 22. Atunci, după ce Poli Iași a condus cu 1-0, giuleștenii au întors partida și se aflau la conducere, după 2 goluri marcate în 3 minute. Mijlocașul a marcat din nou în minutul 60, atunci când a trimis o torpilă sub transversala porții echipei pregătite de Leo Grozavu.

Odată cu partida din această seară, Alex Ioniță a reușit să marcheze o „dublă” după o perioadă de 7 ani în care nu a marcat mai mult de un gol într-un meci. A reușit ultima performanță de acest gen în anul 2016, mai exact în luna mai, atunci când juca pentru Astra Giurgiu.

Reclamă 4 / 0/3

Atunci, Ioniță a marcat 2 goluri în poarta celor de la Dinamo, într-un meci care s-a încheiat cu victoria giurgiuvenilor, cu scorul de 4-2. Duelul respectiv a contat pentru etapa a 9-a a play-off-ului din sezonul 2015-2016, la capătul căruia formația la care mijlocașul era legitimat a câștigat titlul de campioană în Liga 1.

În cariera sa, Alex Ioniță a jucat pentru: Rapid, Astra Giurgiu, CFR Cluj și Universitatea Craiova. În momentul de față, jucătorul cu o selecție în echipa națională a României este cotat la suma de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” 15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat Vezi toate știrile
Citește și