Închide meniul

Alex Ioniță, în culmea fericirii după „dubla” din Rapid – Poli Iași 3-2: „De când așteptam acest moment”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 6 octombrie 2023, 23:31

Alex Ioniță, în culmea fericirii după dubla” din Rapid – Poli Iași 3-2: De când așteptam acest moment”

Alex Ioniță, în culmea fericirii după „dubla” din Rapid - Poli Iași 3-2

Alex Ioniţă, în timpul unei partide/ Hepta

Alex Ioniță, în culmea fericirii după „dubla” din Rapid – Poli Iași 3-2. Grație golurilor marcate de mijlocaș, giuleștenii lui Cristiano Bergodi au urcat pe podium în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Rapid și Poli Iași a contat pentru etapa cu numărul 12 a sezonului de Liga 1. Duelul, câștigat de giuleșteni, a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Alex Ioniță, în culmea fericirii după „dubla” din Rapid – Poli Iași 3-2. Mijlocașul giuleștenilor a marcat de 3 ori în ultimele 2 meciuri

După meciul câștigat de către echipa sa, Alex Ioniță a vorbit despre forma sa actuală. Acesta s-a declarat fericit de faptul că a marcat o nouă „dublă”, după o pauză de 7 ani. De asemenea, a vorbit și despre o posibilă convocare la echipa națională pregătită de Edi Iordănescu, dar și despre forma lui Albion Rrahmani, care a ratat o lovitură de la 11 metri în meciul cu Poli Iași.

„De când așteptam acest moment! Mă bucur că am reușit să îmi ajut echipa. Le mulțumesc suporterilor, staff-ului, colegilor, fără ei nu aș fi reușit acest lucru! Cred că ultimul gol a fost mai frumos, al doilea. Cum am mai spus, mă bucur, încă nu realizez. Abia aștept să mă calmez puțin, sper să o țin tot așa. Este ceva incredibil, de mult așteptam să fac un meci foarte bun.

A fost o perioadă fotbalistică, atunci când am revenit am făcut-o destul de bine, am avut și o accidentare grea în 2021. Anul trecut am început campionatul bine, dar la final am avut o cădere de formă, nu știu de ce nu m-am regăsit.

Reclamă

Rrahmani își dorește să marcheze, e un atacant foarte bun, am încredere în el. În seara aceasta nu i-a ieșit, dar sunt sigur că va marca foarte mult până la finalul sezonului. Din punctul meu de vedere pentru a ajunge la națională trebuie să fii constant, eu momentan abia am început să joc bine”, a spus Alex Ioniță, potrivit digisport.ro.

Alex Ioniță, într-o formă de zile mari, după ce a marcat 2 goluri în Rapid – Poli Iași

La meciul cu Poli Iași, Alex Ioniță a marcat primul gol în minutul 22. Atunci, după ce Poli Iași a condus cu 1-0, giuleștenii au întors partida și se aflau la conducere, după 2 goluri marcate în 3 minute. Mijlocașul a marcat din nou în minutul 60, atunci când a trimis o torpilă sub transversala porții echipei pregătite de Leo Grozavu.

Odată cu partida din această seară, Alex Ioniță a reușit să marcheze o „dublă” după o perioadă de 7 ani în care nu a marcat mai mult de un gol într-un meci. A reușit ultima performanță de acest gen în anul 2016, mai exact în luna mai, atunci când juca pentru Astra Giurgiu.

Reclamă 4 / 0/3

Atunci, Ioniță a marcat 2 goluri în poarta celor de la Dinamo, într-un meci care s-a încheiat cu victoria giurgiuvenilor, cu scorul de 4-2. Duelul respectiv a contat pentru etapa a 9-a a play-off-ului din sezonul 2015-2016, la capătul căruia formația la care mijlocașul era legitimat a câștigat titlul de campioană în Liga 1.

În cariera sa, Alex Ioniță a jucat pentru: Rapid, Astra Giurgiu, CFR Cluj și Universitatea Craiova. În momentul de față, jucătorul cu o selecție în echipa națională a României este cotat la suma de 800.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și