Închide meniul

Rapid – Poli Iaşi 3-2. Meci nebun în Giuleşti. Alex Ioniţă a reuşit o „dublă” de senzaţie. Rrahmani a ratat un penalty

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2023, 22:52

Rapid – Poli Iaşi 3-2. Meci nebun în Giuleşti. Alex Ioniţă a reuşit o „dublă de senzaţie. Rrahmani a ratat un penalty

Rapid - Poli Iași LIVE SCORE

Alex Ioniţă, în timpul unei partide/ Hepta

Rapid – Poli Iaşi 3-2. A fost nebunie totală în Giuleşti. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus la capătul unui meci spectaculos. Petrila şi dubla lui Alex Ioniţă au marcat golurile victoriei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a obţinut a patra victorie a sezonului în Giuleşti, la capătul unui meci extrem de spectaculos. Echipa ieşeană a început meciul de pe Giuleşti cu un gol marcat de Sergiu Buş, în minutul 6. Rapid a reacţionat admirabil şi, după un minut, Alexandru Ioniţă a avut un gol anulat pentru ofsaid. Acelaşi Ioniţă a trimis în bară, în minutul 18, iar gazdele au egalat în minutul 20 prin Petrila.

În minutul 22 Alexandru Ioniţă a înscris pentru 2-1. Poli Iaşi a egalat în minutul 40, prin lovitura de cap a lui Marchioni. Rapidul a primit un penalty în minutul 45+3, după faultul lui Bordeianu la Petrila, însă portarul ieşenilor, Ailenei, a apărat şutul lui Albion Rrahmani. Rapidul a trecut din nou în avantaj în minutul 60, după golul lui Alexandru Ioniţă, care a reuşit astfel „dubla”. Rapid s-a impus într-un meci frumos, scor 3-2, şi este pe locul 3, cu 22 de puncte, în timp ce Poli Iaşi are 11 puncte şi e pe locul 12.

Rapid – Poli Iaşi 3-2

Min. 90+7: FINAL DE MECI! Rapid a câştigat cu 3-2 partida cu Poli Iaşi, la capătul unui meci senzaţional.

Min 60: Rapid – Poli Iași 3-2! Alex Ioniță a reușit „dubla”, cu o execuție senzațională. Mijlocașul a trimis o „torpilă” direct sub transversală.

Reclamă

Min 45+4: Albion Rrahmani a ratat lovitura de la 11 metri!

Min 45+3: Penalty pentru Rapid!

Min 40: Rapid – Poli Iași 2-2! Moldovenii au înscris tot după un corner! Mingea a ajuns în poarta giuleștenilor după lovitura de cap a lui Marchioni

Reclamă 4 / 0/3

Min 22: Rapid – Poli Iași 2-1! Alex Ioniță a întors soarta meciului, după ce în urmă cu 4 minute moldovenii conduceau cu 1-0!

Min 19: Rapid – Poli Iași 1-1! Claudiu Petrila a înscris cu o execuție senzațională, din interiorul careului. Balonul s-a dus, cu efect, direct în plasa porții apărate de Ailenei.

Min 7: Gol anulat pentru giuleșteni, pe motiv de offside

Min 6: Rapid – Poli Iași 0-1! După o lovitură de la colț, Sergiu Buș a reușit să devieze balonul direct în poarta lui Horațiu Moldovan

Min. 1: A început partida.

Rapid – Poli Iaşi – echipele de start

Rapid: Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Albu, Ioniță – Funsho, Rrahmani, Petrila

Rezerve: Drăghia, Bădescu, Onea, El Sawy, Kait, Pănoiu, Cîrjan, Papeau, Soni

Reclamă

Antrenor: Cristiano Bergodi

Poli Iaşi: Ailenei – Jatoba, Fl. Ilie, Samayoa, Ispas – Bordeianu, Marchioni – A. Gheorghiță, Al. Roman, Luis Phelipe – Buș

Rezerve: Jankov, Belu-Iordache, Stefanovici, R. Ion, Vojtus, M. Dumitru, Katanec, Tincu, Harrison

Antrenor: Leo Grozavu

Rapid – Poli Iaşi LIVE SCORE

În cazul unei victorii, feroviarii ar urca provizoriu pe locul 3 în Liga 1, depăşind Universitatea Craiova. Poli Iaşi e pe locul 12, cu 11 puncte acumulate după primele 11 etape.

Kevin Soni ar putea debuta la Rapid, în partida cu Poli Iaşi, din următoarea etapă de Liga 1. Cristiano Bergodi a făcut anunţul, şi a dezvăluit că atacantul va fi în lotul giuleştenilor pentru duelul cu moldovenii.

Kevin Soni ar putea debuta la Rapid în meciul cu Poli Iaşi

Cristiano Bergodi a oferit ultimele detalii despre starea acestuia, mărturisind că vârful camerunez a depăşit problema medicală cu care s-a confruntat, şi e apt pentru duelul din următoarea etapă.

„Eu am încredere în munca mea şi în lotul pe care îl am la dispoziţie, un lot bun şi competitiv. Kevin Soni este în lot pentru acest meci, e prima oară pentru el.

Nu pot să spun că e pregătit 100%, dar s-a antrenat bine, a depăşit şi o problemă medicală. El e un jucător bun care ne poate fi de folos mâine, adică într-un meci greu îl putem introduce câteva minute.

Urmează un meci foarte important pentru noi pentru că apoi urmează o pauză competiţională. Trebuie să câştigăm aceste trei puncte înaintea pauzei competiţionale”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Poli Iaşi.

Kevin Soni a evoluat în ultimul sezon la Asteras Tripoli şi a semnat cu Rapid din postura de jucător liber de contract. De-a lungul carierei sale, atacantul camerunez a evoluat la Bordeaux, Girona sau Adana Demirspor.

Rapid – Poli Iaşi – Echipele probabile

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și