Închide meniul

Antrenorul lui Tottenham, declaraţie surprinzătoare despre VAR: „Nu cred că tehnologia e pregătită pentru jocul nostru”

Alex Masgras Publicat: 7 octombrie 2023, 10:39

Reclamă
Antrenorul lui Tottenham, declaraţie surprinzătoare despre VAR: „Nu cred că tehnologia e pregătită pentru jocul nostru

Antrenorul lui Tottenham, declaraţie surprinzătoare despre VAR

Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham, înaintea meciului cu Liverpool / Profimedia

Antrenorul lui Tottenham a oferit o declaraţie surprinzătoare despre VAR. Spurs a câştigat săptămâna trecută meciul cu Liverpool, scor 2-1, la capătul unui meci extrem de controversat din cauza arbitrajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 0-0 în prima repriză, echipa lui Jurgen Klopp a avut un gol perfect valabil anulat, după o eroare a arbitrului VAR, Darren England. Ulterior, PGMOL, forul care conduce arbitrajul din Anglia, a recunoscut greşeala, iar Postecoglu crede că fotbalul ar trebui să renunţe la sistemul VAR.

Antrenorul lui Tottenham, declaraţie surprinzătoare despre VAR

Ange Postecoglou este de părere că greşeala care a dus la anularea golului înscris de Luis Diaz a fost provocată de încercarea arbitrilor de a lua cât mai repede o decizie şi de a nu întrerupe ritmul jocului.

„(n.r. trebuie să se renunţe la VAR?) Eu aş face asta. Nu cred că tehnologia este pregătită pentru jocul nostru. Nu am nimic împotriva tehnologiei pentru linia porţii. Nu durează mult şi funcţionează.

Jocul nostru este unic. Oamenii spun că arbitrii trebuie să îşi explice deciziile. Doamne, serios? Vă imaginaţi cum ar fi să staţi şi ascultaţi un arbitru cum explică fiecare decizie dintr-un meci?

Reclamă

Noi nu suntem ca la rugby, nu avem acele întreruperi ale jocului. Ce mi-a plăcut mereu la sportul nostru, mai ales în Anglia, a fost ritmul. De ce încercăm să luăm asta? Nimănui nu îi place când se aşteaptă o decizie şi săptămâna trecută se pare că s-au grăbit. Poate asta e o consecinţă.

Asta sugerează că tehnologia, în forma ei curentă, nu se potriveşte sportului nostru. Ştiu că sunt în minoritate cu această idee. Nu ştiu cum va arăta acest sport în 20 de ani dar nu sunt sigur că o să îmi placă”, a declarat Ange Postecoglou, potrivit skysports.com.

Motivul incredibil pentru care golul lui Liverpool cu Tottenham a fost anulat!

La 0-0, când Liverpool avea deja un om mai puţin, după eliminarea lui Curtis Jones, echipa lui Jurgen Klopp a înscris prin Luis Diaz. Reuşita columbianului a fost anulată din cauza unei presupuse poziţii de offside. Asistentul a ridicat fanionul, iar centralul a aşteptat decizia din camera VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă pe reluări s-a văzut că Diaz se afla în poziţie regulamentară, golul a rămas anulat şi după verificarea VAR. Cum s-a ajuns la o astfel de eroare?

Potrivit dailymail.co.uk, Darren England, arbitrul din camera VAR, nu a ştiut că reuşita lui Diaz a fost anulată în teren de asistent. Arbitrul VAR a văzut în reluări că jucătorul lui Liverpool este în poziţie regulamentară şi i-a transmis lui Simon Hooper, centralul partidei: „Check complete”, validând astfel decizia luată de asistent.

Potrivit sursei citate mai sus, Darren England şi-a dat seama de această eroare în momentul în care s-a reluat jocul din terenul lui Tottenham. Cu toate acestea, nu se ştie de ce acesta nu a intervenit la câteva secunde după ce a realizat că s-a luat decizia greşită.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 18:00 VIDEONorwich – Leeds 0-0 şi West Brom – Southampton 0-0, în AntenaPLAY! Remize în turul barajului de promovare în Premier League 17:54 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului Vezi toate știrile
Citește și