Închide meniul

Motivul incredibil pentru care golul lui Liverpool cu Tottenham a fost anulat! Gafă impardonabilă a arbitrului din camera VAR

Alex Masgras Publicat: 1 octombrie 2023, 11:44

Reclamă
Motivul incredibil pentru care golul lui Liverpool cu Tottenham a fost anulat! Gafă impardonabilă a arbitrului din camera VAR

Motivul incredibil pentru care golul lui Liverpool cu Tottenham a fost anulat

Jurgen Klopp şi Michael Oliver, arbitrul de rezervă al meciului Tottenham - Liverpool / Profimedia

Motivul incredibil pentru care golul lui Liverpool cu Tottenham a fost anulat! Spurs s-a impus cu 2-1 la capătul unui meci dramatic, în care „cormoranii” au avut doi jucători eliminaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oamenii lui Jurgen Klopp au fost aproape de a obţine un punct, dar Joel Matip a trimis mingea în propria poartă chiar la ultima fază a meciului.

Motivul incredibil pentru care golul lui Liverpool cu Tottenham a fost anulat!

La 0-0, când Liverpool avea deja un om mai puţin, după eliminarea lui Curtis Jones, echipa lui Jurgen Klopp a înscris prin Luis Diaz. Reuşita columbianului a fost anulată din cauza unei presupuse poziţii de offside. Asistentul a ridicat fanionul, iar centralul a aşteptat decizia din camera VAR.

Chiar dacă pe reluări s-a văzut că Diaz se afla în poziţie regulamentară, golul a rămas anulat şi după verificarea VAR. Cum s-a ajuns la o astfel de eroare?

Potrivit dailymail.co.uk, Darren England, arbitrul din camera VAR, nu a ştiut că reuşita lui Diaz a fost anulată în teren de asistent. Arbitrul VAR a văzut în reluări că jucătorul lui Liverpool este în poziţie regulamentară şi i-a transmis lui Simon Hooper, centralul partidei: „Check complete„, validând astfel decizia luată de asistent.

Reclamă
Reclamă

Potrivit sursei citate mai sus, Darren England şi-a dat seama de această eroare în momentul în care s-a reluat jocul din terenul lui Tottenham. Cu toate acestea, nu se ştie de ce acesta nu a intervenit la câteva secunde după ce a realizat că s-a luat decizia greşită.

Reprezentanţii PGMOL au recunoscut eroarea. Cum a reacţionat Jurgen Klopp

PGMOL, forul care conduce arbitrajul din Anglia, şi-a recunoscut greşeala după meci.

„PGMOL recunoaște că o eroare umană semnificativă s-a produs în prima repriză a meciului Tottenham Hotspur – Liverpool. Golul marcat de Luis Diaz a fost anulat pentru offside de arbitrii din teren. A fost o eroare clară, evidentă, iar golul ar fi trebuit să fie validat la VAR, însă VAR-ul nu a reușit să intervină.

Reclamă

PGMOL va realiza o evaluare completă a acestei situații pentru a vedea cum s-a ajuns la această eroare. PGMOL va contacta imediat clubul Liverpool pentru a admite eroarea”, au anunţat reprezentaţii PGMOL.

Acest lucru nu l-a încălzit deloc pe Jurgen Klopp, care a adus aminte de meciul dintre Manchester United şi Wolverhampton, atunci când „lupii” au cerut o lovitură de la 11 metri, iar PGMOL a recunoscut ulterior eroarea.

„Pe cine ajută asta? A fost aceeași situație în meciul lui Manchester United. A primit Wolves puncte? Nu o să primim nici noi puncte. Cu toții ne-am gândit că lucrurile vor fi mai ușoare după ce o să apară sistemul VAR”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit skysports.com.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și