Închide meniul

Antrenorul lui Tottenham, declaraţie surprinzătoare despre VAR: „Nu cred că tehnologia e pregătită pentru jocul nostru”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 octombrie 2023, 10:39

Antrenorul lui Tottenham, declaraţie surprinzătoare despre VAR: „Nu cred că tehnologia e pregătită pentru jocul nostru

Antrenorul lui Tottenham, declaraţie surprinzătoare despre VAR

Ange Postecoglou, antrenorul lui Tottenham, înaintea meciului cu Liverpool / Profimedia

Antrenorul lui Tottenham a oferit o declaraţie surprinzătoare despre VAR. Spurs a câştigat săptămâna trecută meciul cu Liverpool, scor 2-1, la capătul unui meci extrem de controversat din cauza arbitrajului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La 0-0 în prima repriză, echipa lui Jurgen Klopp a avut un gol perfect valabil anulat, după o eroare a arbitrului VAR, Darren England. Ulterior, PGMOL, forul care conduce arbitrajul din Anglia, a recunoscut greşeala, iar Postecoglu crede că fotbalul ar trebui să renunţe la sistemul VAR.

Antrenorul lui Tottenham, declaraţie surprinzătoare despre VAR

Ange Postecoglou este de părere că greşeala care a dus la anularea golului înscris de Luis Diaz a fost provocată de încercarea arbitrilor de a lua cât mai repede o decizie şi de a nu întrerupe ritmul jocului.

„(n.r. trebuie să se renunţe la VAR?) Eu aş face asta. Nu cred că tehnologia este pregătită pentru jocul nostru. Nu am nimic împotriva tehnologiei pentru linia porţii. Nu durează mult şi funcţionează.

Jocul nostru este unic. Oamenii spun că arbitrii trebuie să îşi explice deciziile. Doamne, serios? Vă imaginaţi cum ar fi să staţi şi ascultaţi un arbitru cum explică fiecare decizie dintr-un meci?

Reclamă

Noi nu suntem ca la rugby, nu avem acele întreruperi ale jocului. Ce mi-a plăcut mereu la sportul nostru, mai ales în Anglia, a fost ritmul. De ce încercăm să luăm asta? Nimănui nu îi place când se aşteaptă o decizie şi săptămâna trecută se pare că s-au grăbit. Poate asta e o consecinţă.

Asta sugerează că tehnologia, în forma ei curentă, nu se potriveşte sportului nostru. Ştiu că sunt în minoritate cu această idee. Nu ştiu cum va arăta acest sport în 20 de ani dar nu sunt sigur că o să îmi placă”, a declarat Ange Postecoglou, potrivit skysports.com.

Motivul incredibil pentru care golul lui Liverpool cu Tottenham a fost anulat!

La 0-0, când Liverpool avea deja un om mai puţin, după eliminarea lui Curtis Jones, echipa lui Jurgen Klopp a înscris prin Luis Diaz. Reuşita columbianului a fost anulată din cauza unei presupuse poziţii de offside. Asistentul a ridicat fanionul, iar centralul a aşteptat decizia din camera VAR.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă pe reluări s-a văzut că Diaz se afla în poziţie regulamentară, golul a rămas anulat şi după verificarea VAR. Cum s-a ajuns la o astfel de eroare?

Potrivit dailymail.co.uk, Darren England, arbitrul din camera VAR, nu a ştiut că reuşita lui Diaz a fost anulată în teren de asistent. Arbitrul VAR a văzut în reluări că jucătorul lui Liverpool este în poziţie regulamentară şi i-a transmis lui Simon Hooper, centralul partidei: „Check complete”, validând astfel decizia luată de asistent.

Potrivit sursei citate mai sus, Darren England şi-a dat seama de această eroare în momentul în care s-a reluat jocul din terenul lui Tottenham. Cu toate acestea, nu se ştie de ce acesta nu a intervenit la câteva secunde după ce a realizat că s-a luat decizia greşită.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton Vezi toate știrile
Citește și