Închide meniul

Reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa – AC Milan 0-1! Pușcaș nu a reușit să îi dea gol

Alex Ioniță Publicat: 8 octombrie 2023, 14:40

Reclamă
Reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa – AC Milan 0-1! Pușcaș nu a reușit să îi dea gol

Reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa - AC Milan 0-1

Olivier Giroud, în poarta lui AC Milan / Profimedia

Reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa – AC Milan 0-1 Atacantul formației italiene a fost nevoit să apere poarta echipei pregătite de Stefano Pioli, în momentul în care Mike Maignan a primit un cartonaș roșu, în minutul 90+9 al duelului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Odată intrat în poarta oaspeților, Giroud nu a primit niciun gol până la finalul partidei. Ba chiar mai mult, l-a parat ți pe George Pușcaș, care nu a reușit să înscrie în poarta apărată de atacantul francez, care a împins mingea de lângă piciorul atacantului român.

Reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa – AC Milan 0-1: „Aproape că am reușit o paradă”

După meci, Giroud a oferit o reacție cel puțin amuzantă. Acesta a declarat că a a fost pe aproape să facă o paradă demnă de un portar profesionist. De asemenea, francezul de la AC Milan a dezvăluit faptul că atunci când era copil prefera să fie portar.

„Aproape am reuşit o paradă demnă de un portar. Mi-am luat curajul în ambele mâini şi m-am aruncat la minge, fără să ştiu ce se va întâmpla. Nu credeam că voi trăi o asemenea emoţie pe această parte a terenului. Când eram mic, îmi plăcea să fiu portar”, a spus atacantul francez, pe platforma DAZN.

De asemenea, și tehnicianul formanței a menționat motivul pentru care Giroud a intrat în poartă.

Reclamă

„Ne-am gândit iniţial la Pulisic, dar nu era cea mai bună opţiune din cauza înălţimii sale (1,78 m). Olivier (1,93 m) a apărut soluţia potrivită şi a făcut o treabă bună. Ceea ce a reuşit el este întruchiparea stării noastre de spirit, a mentalităţii noastre, a unui grup care vrea să dea mereu totul”, a spus antrenorul lui AC Milan, după meci.

Scene incredibile în Genoa – AC Milan 0-1. Ambii portari au fost eliminaţi

Au fost scene incredibile în meciul Genoa – AC Milan, scor 0-1, din etapa a 8-a din Serie A. Ambii portari au fost eliminaţi şi a fost nevoie de 14 minute de prelungiri. Radu Drăguşin şi George Puşcaş au jucat pentru gazde.

În minutul 96, Mike Maignan a avut o intervenţie în afara careului. A intrat „la rupere”, a respins mingea, dar l-a pus la pământ pe Ekuban. Arbitrul a lăsat iniţial jocul să continue, dar a fost anunţat să revadă faza. A urmărit reluările şi a decis să îl elimine pe portarul lui AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Genoa a primit o lovitură liberă din marginea careului advers, iar Giroud a intrat între buturi. Gudmundsson şi-a asumat răspunderea şi a încercat să surprindă şi a şutat în forţă, pe jos, în minutul 90+12. Drăguşin a fost aproape să devieze mingea în poartă, dar balonul a lovit transversala.

Imadiat după, la un corner, a urcat în careu şi portarul gazdelor. Martinez a încercat să oprească un adversar să degajeze şi a intrat cu talpa la picioarele lui. A fost şi el eliminat.

Josep Martinez i-a pus în braţe tricoul fundaşului român, dar Drăguşin a refuzat să fie portar de conjunctură. Genoa a mai avut o schimbare, astfel că a fost trimis pe teren Nicola Leali. La ultima fază, George Puşcaş putea fi salvator. Giroud a intervenit însă şi i-a „suflat” mingea de la picioare.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și