Închide meniul

Reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa – AC Milan 0-1! Pușcaș nu a reușit să îi dea gol

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 octombrie 2023, 14:40

Reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa – AC Milan 0-1! Pușcaș nu a reușit să îi dea gol

Reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa - AC Milan 0-1

Olivier Giroud, în poarta lui AC Milan / Profimedia

Reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa – AC Milan 0-1 Atacantul formației italiene a fost nevoit să apere poarta echipei pregătite de Stefano Pioli, în momentul în care Mike Maignan a primit un cartonaș roșu, în minutul 90+9 al duelului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Odată intrat în poarta oaspeților, Giroud nu a primit niciun gol până la finalul partidei. Ba chiar mai mult, l-a parat ți pe George Pușcaș, care nu a reușit să înscrie în poarta apărată de atacantul francez, care a împins mingea de lângă piciorul atacantului român.

Reacția lui Olivier Giroud, după ce a intrat în poartă, în Genoa – AC Milan 0-1: „Aproape că am reușit o paradă”

După meci, Giroud a oferit o reacție cel puțin amuzantă. Acesta a declarat că a a fost pe aproape să facă o paradă demnă de un portar profesionist. De asemenea, francezul de la AC Milan a dezvăluit faptul că atunci când era copil prefera să fie portar.

„Aproape am reuşit o paradă demnă de un portar. Mi-am luat curajul în ambele mâini şi m-am aruncat la minge, fără să ştiu ce se va întâmpla. Nu credeam că voi trăi o asemenea emoţie pe această parte a terenului. Când eram mic, îmi plăcea să fiu portar”, a spus atacantul francez, pe platforma DAZN.

De asemenea, și tehnicianul formanței a menționat motivul pentru care Giroud a intrat în poartă.

Reclamă

„Ne-am gândit iniţial la Pulisic, dar nu era cea mai bună opţiune din cauza înălţimii sale (1,78 m). Olivier (1,93 m) a apărut soluţia potrivită şi a făcut o treabă bună. Ceea ce a reuşit el este întruchiparea stării noastre de spirit, a mentalităţii noastre, a unui grup care vrea să dea mereu totul”, a spus antrenorul lui AC Milan, după meci.

Scene incredibile în Genoa – AC Milan 0-1. Ambii portari au fost eliminaţi

Au fost scene incredibile în meciul Genoa – AC Milan, scor 0-1, din etapa a 8-a din Serie A. Ambii portari au fost eliminaţi şi a fost nevoie de 14 minute de prelungiri. Radu Drăguşin şi George Puşcaş au jucat pentru gazde.

În minutul 96, Mike Maignan a avut o intervenţie în afara careului. A intrat „la rupere”, a respins mingea, dar l-a pus la pământ pe Ekuban. Arbitrul a lăsat iniţial jocul să continue, dar a fost anunţat să revadă faza. A urmărit reluările şi a decis să îl elimine pe portarul lui AC Milan.

Reclamă 4 / 0/3

Genoa a primit o lovitură liberă din marginea careului advers, iar Giroud a intrat între buturi. Gudmundsson şi-a asumat răspunderea şi a încercat să surprindă şi a şutat în forţă, pe jos, în minutul 90+12. Drăguşin a fost aproape să devieze mingea în poartă, dar balonul a lovit transversala.

Imadiat după, la un corner, a urcat în careu şi portarul gazdelor. Martinez a încercat să oprească un adversar să degajeze şi a intrat cu talpa la picioarele lui. A fost şi el eliminat.

Josep Martinez i-a pus în braţe tricoul fundaşului român, dar Drăguşin a refuzat să fie portar de conjunctură. Genoa a mai avut o schimbare, astfel că a fost trimis pe teren Nicola Leali. La ultima fază, George Puşcaş putea fi salvator. Giroud a intervenit însă şi i-a „suflat” mingea de la picioare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și