Închide meniul
Video

Dănuţ Lupu a fost ridicat de poliţie direct de la aeroport! Imagini incredibile cu fostul internaţional

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2023, 15:53

Reclamă

Dănuţ Lupu a fost ridicat de poliţie direct de la aeroport

Dănuţ Lupu/ AntenaSport

Dănuţ Lupu a fost ridicat de poliţie direct de pe aeroport. Fostul internaţional este aşteptat la Penitenciarul Rahova, acolo unde îşi va ispăşi pedeapsa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu a fost condamnat la şapte luni şi zece zile de înshisoare, ca urmare a faptului că a fost prins conducând fără permis. Fostul internaţional va sta după gratii în jur de trei luni, după cum chiar el a anunţat.

Dănuţ Lupu a fost ridicat de poliţie direct de la aeroport

Dănuţ Lupu a primit vestea că va fi trimis după gratii din Dubai, acolo unde se afla cu soţia la tratament. Acesta a revenit în ţară astăzi, şi direct de la aeroport a fost dus de poliţişti la penitenciar.

Fostul internaţional a aterizat în jurul orei 14:40, şi a fost preluat de poliţişti aproximativ o oră mai târziu. A fost imediat urcat în maşina de poliţie şi dus la Penitenciarul Rahova.

Înainte de a ajunge în ţară, Dănuţ Lupu a oferit şi câteva declaraţii. A transmis un mesaj şi pentru familia sa, înainte să fie arestat.

Reclamă

„Voi ajunge astăzi în România să mă predau așa cum am promis zilele trecute. Vin din Dubai, acolo unde am fost cu soția mea. Voi ateriza astăzi în România. Sper din tot sufletul ca la aeroport să nu se facă spectacol și lucrurile să decurgă normal, astfel încât toată lumea să-și facă datoria.

Bineînțeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat sî fac asta cu demnitate. Mă predau azi pentru că azi erau biletele de avion de întoarcere. Îmi voi ispăși pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declarații și sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”, a spus Dănuț Lupu, potrivit fanatik.ro.

Mircea Rednic nu l-a menajat pe Dănuţ Lupu, care va ajunge la închisoare

Mircea Rednic a comentat şi situaţia prin care trece Dănuţ Lupu. A izbucnit în râs în momentul în care şi-a amintit cum scăpa de problemele cu legea în tinereţe.

Reclamă 4 / 0/3

„(Reporter: Prietenul dumneavoastră, Dănuţ Lupu, acum probabil este în drum spre închisoare…) Da, îmi pare rău pentru el, dar el întotdeauna a fost aşa… nu te joci! Nu a învăţat nimic. Îmi pare rău pentru el, chiar nu merită. Mai ales că are şi probleme de sănătate, nu avea nevoie.

Trebuie să fii mai atent, nu te poţi juca. Nu mai e ca pe vremea noastră, când făceam ce voiam şi nu că ne luau carnetul, ne conduceau ei maşina când era… nu ai voie să faci, trebuie un pic respect. Suntem şi noi oameni, suntem supuşi greşelii şi plătim când greşim”, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică Vezi toate știrile
Citește și