Închide meniul

Ciprian Marica a răbufnit după ce a rămas fără permis: „N-am vrut să mă cert cu Poliţia Română! Ţara e plină de droguri!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 octombrie 2023, 11:27

Reclamă
Ciprian Marica a răbufnit după ce a rămas fără permis: „N-am vrut să mă cert cu Poliţia Română! Ţara e plină de droguri!

Ciprian Marica a răbufnit după ce a rămas fără permis

Instagram

Ciprian Marica a răbufnit după ce a rămas fără permis şi a spus că ia în calcul să conteste decizia luată de poliţişti. Ciprian Marica a avut un discurs vehement şi crede că vrea doar să se „dea exemple” prin aceste acţiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica a răma fără permis de conducere după ce a fost surprins că a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Tot în această perioadă, Dănuţ Lupu a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că a condus fără permis, iar Marius Lăcătuş a rămas şi el fără carnetul de conducere pentru că nu a acordat prioritate.

Ciprian Marica a răbufnit după ce a rămas fără permis

N-am vrut să mă cert cu Poliția Română pentru o divergență și anume că și pe portocaliu se ia carnetul. Eram cu copiii, venisem la biserică. Într-adevăr, era portocaliu când am trecut eu, dar n-ai voie. Dacă ai forțat portocaliul, trebuie să fii atent. Mă rog, n-am intrat într-o polemică cu dumnealor. Mi-au făcut și test de băutură, mi-au făcut și toate cele să vadă dacă nu cumva se pot lăuda mai mult de atât. Da, am rămas 30 de zile fără permis. Mă gândesc dacă ar fi bine să contest. O să iau o decizie zilele următoare.

S-au găsit să dea exemple cu noi. Mi se pare exagerată povestea asta. Eu deja eram asociat cu Dănuț Lupu, care nu știu ce a făcut. O nebunie care numai la noi se întâmplă. Să te lauzi cu astfel de lucruri, că oprești și dai amenzi persoanelor cunoscute, mi se pare de copii mici când e plin de droguri în țara asta și nu face nimeni nimic. Nu ne lăudăm cu o captură, nu ne lăudăm cu lucruri importante. Poliția Română dă comunicat de presă pentru că mi-a luat mie permisul pentru că am trecut pe roșu. Mi se pare puțin prea mult. Altele sunt lucrurile mai importante”, a spus Ciprian Marica la playsport.ro.

Marius Lăcătuş a rămas fără permis de conducere

Marius Lăcătuş a rămas fără permis de conducere pentru că nu a acordat prioritate pietonilor, în zona Gării de Nord din Capitală. Incidentul a a avut loc vineri dimineaţă, fostul jucător stelist, în vârstă de 59 de ani, fiind suprins de poliţişti când nu a acordat prioritate pietonilor, la o trecere din zona Gării de Nord, au declarat surse din Poliţie.

Reclamă
Reclamă 4

Poliţiştii rutieri i-au reţinut permisul pentru 60 de zile. De asemenea, Marius Lăcătuş a fost amendat si cu 870 de lei.

La data de 06 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit un conducător auto în vârstă de 59 de ani, care nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea drumului public. În acest context, persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 870lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 60 de zile”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:45

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei se desfășoară ACUM, live în AntenaPLAY

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

1 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 2 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 3 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și