Închide meniul
EXCLUSIV

Ion Ţiriac îi critică pe „călăii” Simonei Halep: „După opt luni vii înapoi să spui `auăleu, am uitat că a avut operaţie`”

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2023, 13:38

Reclamă
Ion Ţiriac îi critică pe „călăii Simonei Halep: „După opt luni vii înapoi să spui `auăleu, am uitat că a avut operaţie`

Ion Ţiriac îi critică pe "călăii" Simonei Halep

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu - Antena Sport

Ion Ţiriac îi critică dur pe cei de la tribunalul Sport Resolutions, care au dictat suspendarea de patru ani a Simonei Halep din circuitul mondial, după ce a fost prinsă dopată cu Roxadustat. Simo a avut probleme şi cu paşaportul biologic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agenția Internațională pentru Integritatea în Tenis (ITIA) a cerut 6 ani de suspendare pentru dubla câştigătoare de Grand Slam, dar Simo s-a ales cu patru ani, pedeapsă ce va duce, cel mai probabil, la retragerea sportivei de 32 de ani.

Ion Ţiriac îi critică pe „călăii” Simonei Halep

Ţiriac condamnă modul în care a fost tratată Simona Halep, care a fost nevoită să aştepte aproape un an pentru a afla pedeapsa.

„De ce a trebuit să aştepte atât? De ce nu a doua zi? Mulţumesc, la revedere! Paşaport biologic şi după opt luni de zile vii înapoi să spui `auăleu, am uitat că a avut operaţie! Ia să scoatem afară!` De ce? Cum? Cine?”, a spus Ţiriac, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ion Ţiriac, despre momentul în care Serena Williams a fost umilită de Simona Halep

Ion Ţiriac a vorbit despre momentul în care Serena Williams a fost umilită de Simona Halep. În 2019, miliardarul era prezent la finala Wimbledon, care i-a adus sportivei noastre al doilea titlu de Grand Slam al carierei.

Reclamă

Pe 13 iulie 2019, Simona Halep o învingea categoric pe Serena Williams, în finala de la All England Club. A fost 6-2, 6-2, în doar 56 de minute şi unul dintre cele mai grele eşecuri din cariera Serenei. Williams se afla atunci în căutarea Grand Slam-ului cu numărul 24.

„Atenţie, fata asta e câştigătoare de Wimbledon, nu câştigătoare, ce a fost a fost cea mai mare înfrângere a acestei mari campioane, Serena, din viaţa ei. A bătut-o în 38 de minute, 6-2, 6-2, sau cât dracu a fost, că am fost şi eu acolo.

Simona, după părerea mea, ar trebui să îi atace pe toţi. Şi jurisdicţie normală, la New York, că acolo s-a întâmplat. Are trebui să ceară 100 de milioane pagubă, pentru că i-au distrus viaţa”, a mai spus Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a câştigat atunci o finală în care pornea cu şansa a doua. Williams nu a fost în niciun moment în joc, unul în care Halep a comis doar trei greşeli neforţate, un record pentru o finală feminină.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 Vezi toate știrile
Citește și