Închide meniul
EXCLUSIV

Ion Ţiriac îi critică pe „călăii” Simonei Halep: „După opt luni vii înapoi să spui `auăleu, am uitat că a avut operaţie`”

Dan Roșu Publicat: 9 octombrie 2023, 13:38

Reclamă
Ion Ţiriac îi critică pe „călăii Simonei Halep: „După opt luni vii înapoi să spui `auăleu, am uitat că a avut operaţie`

Ion Ţiriac îi critică pe "călăii" Simonei Halep

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu - Antena Sport

Ion Ţiriac îi critică dur pe cei de la tribunalul Sport Resolutions, care au dictat suspendarea de patru ani a Simonei Halep din circuitul mondial, după ce a fost prinsă dopată cu Roxadustat. Simo a avut probleme şi cu paşaportul biologic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agenția Internațională pentru Integritatea în Tenis (ITIA) a cerut 6 ani de suspendare pentru dubla câştigătoare de Grand Slam, dar Simo s-a ales cu patru ani, pedeapsă ce va duce, cel mai probabil, la retragerea sportivei de 32 de ani.

Ion Ţiriac îi critică pe „călăii” Simonei Halep

Ţiriac condamnă modul în care a fost tratată Simona Halep, care a fost nevoită să aştepte aproape un an pentru a afla pedeapsa.

„De ce a trebuit să aştepte atât? De ce nu a doua zi? Mulţumesc, la revedere! Paşaport biologic şi după opt luni de zile vii înapoi să spui `auăleu, am uitat că a avut operaţie! Ia să scoatem afară!` De ce? Cum? Cine?”, a spus Ţiriac, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ion Ţiriac, despre momentul în care Serena Williams a fost umilită de Simona Halep

Ion Ţiriac a vorbit despre momentul în care Serena Williams a fost umilită de Simona Halep. În 2019, miliardarul era prezent la finala Wimbledon, care i-a adus sportivei noastre al doilea titlu de Grand Slam al carierei.

Reclamă

Pe 13 iulie 2019, Simona Halep o învingea categoric pe Serena Williams, în finala de la All England Club. A fost 6-2, 6-2, în doar 56 de minute şi unul dintre cele mai grele eşecuri din cariera Serenei. Williams se afla atunci în căutarea Grand Slam-ului cu numărul 24.

„Atenţie, fata asta e câştigătoare de Wimbledon, nu câştigătoare, ce a fost a fost cea mai mare înfrângere a acestei mari campioane, Serena, din viaţa ei. A bătut-o în 38 de minute, 6-2, 6-2, sau cât dracu a fost, că am fost şi eu acolo.

Simona, după părerea mea, ar trebui să îi atace pe toţi. Şi jurisdicţie normală, la New York, că acolo s-a întâmplat. Are trebui să ceară 100 de milioane pagubă, pentru că i-au distrus viaţa”, a mai spus Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a câştigat atunci o finală în care pornea cu şansa a doua. Williams nu a fost în niciun moment în joc, unul în care Halep a comis doar trei greşeli neforţate, un record pentru o finală feminină.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și