Închide meniul
EXCLUSIV

Ion Ţiriac, despre momentul în care Serena Williams a fost umilită de Simona Halep: „Am fost şi eu acolo”

Dan Roșu Publicat: 5 octombrie 2023, 13:19 / Actualizat: 6 octombrie 2023, 11:55

Reclamă
Ion Ţiriac, despre momentul în care Serena Williams a fost umilită de Simona Halep: „Am fost şi eu acolo

Ion Ţiriac, despre momentul în care Serena Williams a fost umilită de Simona Halep

Ion Ţiriac, în timpul unui interviu - Antena Sport

Ion Ţiriac a vorbit din nou despre momentul în care Serena Williams a fost umilită de Simona Halep. În 2019, miliardarul era prezent la finala Wimbledon, care i-a adus sportivei noastre al doilea titlu de Grand Slam al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe 13 iulie 2019, Simona Halep o învingea categoric pe Serena Williams, în finala de la All England Club. A fost 6-2, 6-2, în doar 56 de minute şi unul dintre cele mai grele eşecuri din cariera Serenei. Williams se afla atunci în căutarea Grand Slam-ului cu numărul 24.

Ion Ţiriac, despre momentul în care Serena Williams a fost umilită de Simona Halep

„Atenţie, fata asta e câştigătoare de Wimbledon, nu câştigătoare, ce a fost a fost cea mai mare înfrângere a acestei mari campioane, Serena, din viaţa ei. A bătut-o în 38 de minute, 6-2, 6-2, sau cât dracu a fost, că am fost şi eu acolo.

Simona, după părerea mea, ar trebui să îi atace pe toţi. Şi jurisdicţie normală, la New York, că acolo s-a întâmplat. Are trebui să ceară 100 de milioane pagubă, pentru că i-au distrus viaţa”, a spus Ţiriac, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Halep a câştigat atunci o finală în care pornea cu şansa a doua. Williams nu a fost în niciun moment în joc, unul în care Halep a comis doar trei greşeli neforţate, un record pentru o finală feminină.

Sorana Cîrstea, mesaj de susţinere pentru Simona Halep

Sorana Cîrstea a transmis un mesaj de susţinere pentru Simona Halep. La revenirea în ţară de la US Open, Cîrstea a declarat faptul că situaţia pe care Halep o traversează de un an nu este una deloc normală, iar aşteparea verdictului în procesul de dopaj este una foarte grea.

Sorana Cîrstea a declarat că nu a fost obiectivul ei să devină cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România. Aceasta a mărturisit că acest fapt s-a produs printr-o conjunctură, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu a fost niciodată un obiectiv și mai ales conjuctura în care s-a întâmplat lucrul ăsta nu este una plăcută. Simona nu poate juca. Nu m-am gândit niciodată să fiu prima româncă, mai ales că noi jucăm internațional. Nu a fost un obiectiv, dar mă bucur să pot ajuta tenisul românesc chiar dacă printr-un rezultat frumos. (…)

Tot ce se întâmplă nu este un lucru normal, altfel Simona ar fi fost aici. Nimeni nu vede normal această amânare și nimeni nu poate să înțeleagă ce se întâmplă cu cazul ei. Este normal, suntem împreună în acest sport.

Nu e normal să dureze atât de mult să fii judecat și să ți se dea o decizie. E extrem de grea această așteptare, nici nu vreau să mă pun în postura ei. Sper din suflet să rezolve curând”, a declarat Sorana Cîrstea, la revenirea în ţară de la US Open 2023.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și