Închide meniul

Didier Deschamps i-a luat apărarea lui Kylian Mbappe: „Nu trece printr-o perioadă bună!” Mesaj cu subînţeles pentru PSG

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2023, 9:12

Reclamă
Didier Deschamps i-a luat apărarea lui Kylian Mbappe: „Nu trece printr-o perioadă bună! Mesaj cu subînţeles pentru PSG

Didier Deschamps i-a luat apărarea lui Kylian Mbappe

Didier Deschamps şi Kylian Mbappe/ Profimedia

Didier Deschamps i-a luat apărarea lui Kylian Mbappe, şi a declarat că atacantul de la PSG nu traversează o perioadă bună. Selecţionerul Franţei a declarat că starul francez este afectat de ceea ce s-a întâmplat înainte de startul sezonului, atunci când a fost exclus din lotul campioanei din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe nu a mai marcat un gol de patru meciuri la PSG, ultima reuşită având loc în prima etapă a grupelor UEFA Champions League, contra Borussiei Dortmund.

Didier Deschamps i-a luat apărarea lui Kylian Mbappe

Didier Descahmps înţelege de ce Kylian Mbappe trece printr-o perioadă dificilă. Selecţionerul Franţei a declarat că atacantul francez este afectat de ritmul infernal de joc, cu meciuri din trei în trei zile.

De asemenea, Descahmps a mai spus că tot ce s-a întâmplat în vară şi-a pus amprenta asupra lui Kylian Mbappe, care a fost convocat la echipa naţională pentru duelul cu Olanda, din preliminariile EURO 2024, şi amicalul cu Scoţia.

Selecţionerul a mai remarcat şi lipsa de luciditate pe care Mbappe o are în faţa porţii, în ultimele meciuri, după ce a ratat o ocazie colosală în duelul câştigat de PSG în etapa trecută, cu Rennes, scor 3-1.

Reclamă

„Mbappe nu trece printr-o perioadă bună, iar, pentru un jucător ca el, acest lucru este mult mai vizibil. S-a văzut și la ocazia pe care a ratat-o ieri, el știe foarte bine.

Toate lucrurile prin care a trecut în vară și ritmul infernal cu meciuri din trei în trei zile îi dau dreptul să treacă printr-un moment în care este mai puțin bine”, a declarat Didier Deschamps, la conferinţa de presă.

Nasser Al-Khelaifi: „Kylian Mbappe merită Balonul de Aur”

Nasser Al-Khelaifi susţine că jucătorul lui PSG, Kylian Mbappe, merită Balonul de Aur, adăugând că problemele pe care l-a avut în debutul acestui sezon cu starul fotbalului francez „rămân în familie”, informează AFP.

Reclamă 4 / 0/3

„Problemele pe care le-am avut rămân în familie, iar Kylian face parte din familie”, a declarat Al-Khelaifi într-un interviu acordat presei franceze.

Lăsat în afara lotului pentru că a refuzat să-şi prelungească contractul care expiră în iunie 2024, Mbappe a ratat aproape toată pregătirea din intersezon sub comanda noului antrenor al lui PSG, Luis Enrique. El nu a semnat deocamdată un nou acord cu clubul parizian, chiar dacă a revenit între timp în lotul primei echipe.

„Sunt mândru de ceea ce face el şi de ceea ce face întreaga echipă. Avem cel mai bun jucător din lume şi, din punctul meu de vedere, merită Balonul de Aur”, a adăugat preşedintele lui PSG.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma 21:01 LIVE VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania sunt ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 20:57 VideoGigi Becali, show total la Arena Naţională: „Petrescu e mizilic pentru mine. Să vină Lucescu. Vreau să jucăm cu Manchester City” 20:40 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia cu Dan Şucu: „Un telefon scurt, 30 de secunde! S-a terminat totul!” 20:30 FotoImagini unice cu Gigi Becali şi nepoata sa pe Arena Naţională. Gestul superb făcut de patronul de la FCSB 20:18 FotoArena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani 19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul în care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloase 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR Cluj 0-1. Otele, gol superb sub privirile lui Gigi Becali! Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu Vezi toate știrile
Citește și