Închide meniul

Didier Deschamps i-a luat apărarea lui Kylian Mbappe: „Nu trece printr-o perioadă bună!” Mesaj cu subînţeles pentru PSG

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2023, 9:12

Didier Deschamps i-a luat apărarea lui Kylian Mbappe: „Nu trece printr-o perioadă bună! Mesaj cu subînţeles pentru PSG

Didier Deschamps i-a luat apărarea lui Kylian Mbappe

Didier Deschamps şi Kylian Mbappe/ Profimedia

Didier Deschamps i-a luat apărarea lui Kylian Mbappe, şi a declarat că atacantul de la PSG nu traversează o perioadă bună. Selecţionerul Franţei a declarat că starul francez este afectat de ceea ce s-a întâmplat înainte de startul sezonului, atunci când a fost exclus din lotul campioanei din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe nu a mai marcat un gol de patru meciuri la PSG, ultima reuşită având loc în prima etapă a grupelor UEFA Champions League, contra Borussiei Dortmund.

Didier Deschamps i-a luat apărarea lui Kylian Mbappe

Didier Descahmps înţelege de ce Kylian Mbappe trece printr-o perioadă dificilă. Selecţionerul Franţei a declarat că atacantul francez este afectat de ritmul infernal de joc, cu meciuri din trei în trei zile.

De asemenea, Descahmps a mai spus că tot ce s-a întâmplat în vară şi-a pus amprenta asupra lui Kylian Mbappe, care a fost convocat la echipa naţională pentru duelul cu Olanda, din preliminariile EURO 2024, şi amicalul cu Scoţia.

Selecţionerul a mai remarcat şi lipsa de luciditate pe care Mbappe o are în faţa porţii, în ultimele meciuri, după ce a ratat o ocazie colosală în duelul câştigat de PSG în etapa trecută, cu Rennes, scor 3-1.

Reclamă

„Mbappe nu trece printr-o perioadă bună, iar, pentru un jucător ca el, acest lucru este mult mai vizibil. S-a văzut și la ocazia pe care a ratat-o ieri, el știe foarte bine.

Toate lucrurile prin care a trecut în vară și ritmul infernal cu meciuri din trei în trei zile îi dau dreptul să treacă printr-un moment în care este mai puțin bine”, a declarat Didier Deschamps, la conferinţa de presă.

Nasser Al-Khelaifi: „Kylian Mbappe merită Balonul de Aur”

Nasser Al-Khelaifi susţine că jucătorul lui PSG, Kylian Mbappe, merită Balonul de Aur, adăugând că problemele pe care l-a avut în debutul acestui sezon cu starul fotbalului francez „rămân în familie”, informează AFP.

Reclamă 4 / 0/3

„Problemele pe care le-am avut rămân în familie, iar Kylian face parte din familie”, a declarat Al-Khelaifi într-un interviu acordat presei franceze.

Lăsat în afara lotului pentru că a refuzat să-şi prelungească contractul care expiră în iunie 2024, Mbappe a ratat aproape toată pregătirea din intersezon sub comanda noului antrenor al lui PSG, Luis Enrique. El nu a semnat deocamdată un nou acord cu clubul parizian, chiar dacă a revenit între timp în lotul primei echipe.

„Sunt mândru de ceea ce face el şi de ceea ce face întreaga echipă. Avem cel mai bun jucător din lume şi, din punctul meu de vedere, merită Balonul de Aur”, a adăugat preşedintele lui PSG.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și