Închide meniul

LPF a anunţat echipa etapei a 12-a din Liga 1! Gheorghe Hagi a fost desemnat antrenorul rundei

Alex Masgras Publicat: 10 octombrie 2023, 16:34

Reclamă
LPF a anunţat echipa etapei a 12-a din Liga 1! Gheorghe Hagi a fost desemnat antrenorul rundei

LPF a anunţat echipa etapei a 12-a din Liga 1

Gheorghe Hagi, antrenor Farul Constanţa / Profimedia

LPF a anunţat echipa etapei a 12-a din Liga 1! Luni seară s-a încheiat o nouă rundă din campionatul României, cu meciul dintre U Cluj şi Sepsi Sf. Gheorghe, câştigat de „şepcile roşii” cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul etapei a fost desemnat Gheorghe Hagi, antrenorul campioanei Farul Constanţa, care s-a impus cu 1-0 pe terenul nou-promovatei Oţelul Galaţi.

LPF a anunţat echipa etapei a 12-a din Liga 1!

PORTAR

Jesús Fernández (FC Voluntari) – A închis perfect poarta. Printre intervenţiile sale se numără şi un penalty apărat.

FUNDAŞI

Reclamă
Reclamă

Dorinel Oancea (Universittea Cluj) – Intrat pe parcursul primei reprize, a dominat flancul drept, fiind implicat în multe dintre acţiunile iniţiate de clujeni.

Alexandru Benga (UTA Arad) – Experimentatul fundaş arădean a făcut faţă cu brio atacurilor adverse, mai ales pe final de meci, când UTA a rămas în inferioritate numerică.

Ionuţ Larie (Farul Constanța) – Căpitanul dobrogenilor a marcat golul care le-a asigurat constănţenilor o victorie importantă în lupta pentru atingerea obiectivului.

Reclamă

Costin Amzăr (Dinamo București) – A fost printre cei mai buni jucători din derby-ul de pe Arena Naţională, meci în care a făcut excelent ambele faze de joc.

MIJLOCAŞI

Dan Nistor (Universitatea Cluj) – A scos penalty-ul pe care tot el l-a transformat. A ajuns la șapte goluri în ediţia curentă, depăşind cel mai bun sezon al său la acest capitol (șase goluri pentru Pandurii în ediția 2012-2013).

Mihai Lixandru (FCSB) – Titularizat pentru prima dată în linia mediană, a înscris golul care le-a adus roş-albaştrilor trei puncte.

Alexandru Ioniţă (FC Rapid 1923) – A făcut unul dintre cele mai bune meciuri de la revenirea în Giuleşti. Cu cele două reuşite, Ioniţă a ajuns la 31 de goluri marcate în 207 partide jucate în SuperLigă.

ATACANŢI

Gabriel Iancu (FC Hermannstadt) – Introdus la pauză, a finalizat cu gol o acţiune personală în care şi-a pus în valoare calităţile tehnice deosebite.

Daniel Bîrligea (CFR 1907 Cluj) – Atacantul continuă evoluţiile bune din campionatul actual, în care, după ultima reuşită, a ajuns la patru goluri, patru pase decisive şi un penalty scos.

Claudiu Petrila (FC Rapid 1923) – Transferul la Rapid se dovedeşte a fi o mutare foarte inspirată. Contra celor de la Poli Iaşi, Petrila a marcat un gol, a pasat decisiv pentru 3-2 şi a scos un penalty.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Farul Constanța) – A pregătit foarte bine duelul cu colegul său din Generaţia de Aur. La final, s-a bucurat de al treilea succes la rând în campionat, care-i ridică echipa pe un loc de play-off.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:00

Veste uriaşă pentru FCSB înaintea derby-ului cu Rapid! Revenirile anunţate de Elias Charalambous: „Avem multe soluţii!”

13:17

Detroit Red Wings – Buffalo Sabres LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY. Oaspeţii vin după trei victorii la rând în NHL

13:15

NEWS ALERTAntenaPLAY va difuza exclusiv meciurile din Liga Națională de Hochei (NHL) în România

12:38

Paul Pogba poate fi din nou coechipierul lui Cristiano Ronaldo! Al Nassr a început negocierile cu starul francez

12:26

Ze Carlos, vicecampion mondial cu Brazilia, a murit la 56 de ani: „Cu imensă durere anunţăm decesul!”

11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

1 VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României
Citește și