Închide meniul

LPF a anunţat echipa etapei a 12-a din Liga 1! Gheorghe Hagi a fost desemnat antrenorul rundei

Alex Masgras Publicat: 10 octombrie 2023, 16:34

Reclamă
LPF a anunţat echipa etapei a 12-a din Liga 1! Gheorghe Hagi a fost desemnat antrenorul rundei

LPF a anunţat echipa etapei a 12-a din Liga 1

Gheorghe Hagi, antrenor Farul Constanţa / Profimedia

LPF a anunţat echipa etapei a 12-a din Liga 1! Luni seară s-a încheiat o nouă rundă din campionatul României, cu meciul dintre U Cluj şi Sepsi Sf. Gheorghe, câştigat de „şepcile roşii” cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul etapei a fost desemnat Gheorghe Hagi, antrenorul campioanei Farul Constanţa, care s-a impus cu 1-0 pe terenul nou-promovatei Oţelul Galaţi.

LPF a anunţat echipa etapei a 12-a din Liga 1!

PORTAR

Jesús Fernández (FC Voluntari) – A închis perfect poarta. Printre intervenţiile sale se numără şi un penalty apărat.

FUNDAŞI

Reclamă

Dorinel Oancea (Universittea Cluj) – Intrat pe parcursul primei reprize, a dominat flancul drept, fiind implicat în multe dintre acţiunile iniţiate de clujeni.

Alexandru Benga (UTA Arad) – Experimentatul fundaş arădean a făcut faţă cu brio atacurilor adverse, mai ales pe final de meci, când UTA a rămas în inferioritate numerică.

Ionuţ Larie (Farul Constanța) – Căpitanul dobrogenilor a marcat golul care le-a asigurat constănţenilor o victorie importantă în lupta pentru atingerea obiectivului.

Reclamă 4 / 0/3

Costin Amzăr (Dinamo București) – A fost printre cei mai buni jucători din derby-ul de pe Arena Naţională, meci în care a făcut excelent ambele faze de joc.

MIJLOCAŞI

Dan Nistor (Universitatea Cluj) – A scos penalty-ul pe care tot el l-a transformat. A ajuns la șapte goluri în ediţia curentă, depăşind cel mai bun sezon al său la acest capitol (șase goluri pentru Pandurii în ediția 2012-2013).

Mihai Lixandru (FCSB) – Titularizat pentru prima dată în linia mediană, a înscris golul care le-a adus roş-albaştrilor trei puncte.

Alexandru Ioniţă (FC Rapid 1923) – A făcut unul dintre cele mai bune meciuri de la revenirea în Giuleşti. Cu cele două reuşite, Ioniţă a ajuns la 31 de goluri marcate în 207 partide jucate în SuperLigă.

ATACANŢI

Gabriel Iancu (FC Hermannstadt) – Introdus la pauză, a finalizat cu gol o acţiune personală în care şi-a pus în valoare calităţile tehnice deosebite.

Reclamă

Daniel Bîrligea (CFR 1907 Cluj) – Atacantul continuă evoluţiile bune din campionatul actual, în care, după ultima reuşită, a ajuns la patru goluri, patru pase decisive şi un penalty scos.

Claudiu Petrila (FC Rapid 1923) – Transferul la Rapid se dovedeşte a fi o mutare foarte inspirată. Contra celor de la Poli Iaşi, Petrila a marcat un gol, a pasat decisiv pentru 3-2 şi a scos un penalty.

ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Farul Constanța) – A pregătit foarte bine duelul cu colegul său din Generaţia de Aur. La final, s-a bucurat de al treilea succes la rând în campionat, care-i ridică echipa pe un loc de play-off.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” Vezi toate știrile
Citește și