Închide meniul

Oțelul Galați – Farul 0-1. Campionii au urcat pe loc de play-off! Ionuţ Larie a marcat după un corner bătut de Budescu

Alex Ioniță Publicat: 8 octombrie 2023, 17:55

Reclamă
Oțelul Galați – Farul 0-1. Campionii au urcat pe loc de play-off! Ionuţ Larie a marcat după un corner bătut de Budescu

Farul UTA 2-2

Farul Constanţa / Hepta

Oțelul Galați – Farul Constanța s-a terminat 0-1. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 12 a sezonului de Liga 1. În urma acestei victorii, campionii din sezonul trecut au urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 18 puncte din 11 etape disputate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înaintea partidei directe, elevii lui Dorinel Munteanu veneau după succesul în fața celor de la Dinamo, cu scorul de 1-0. De cealaltă parte, campioana României s-a impus în fața celor de la Sepsi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în ultimul meci jucat în Liga 1.

Oțelul Galați – Farul 0-1

Min. 90 +4: Fluier final! Farul a învins-o cu 1-0 pe Oţelul şi a urcat pe loc de play-off

Min. 79: Oțelul Galați – Farul 0-1! Ionuţ Larie a marcat cu o lovitură de cap, după un corner executat de Constantin Budescu

Min. 19: Bară Oţelul! Lovric a trimis în transversală din interiorul careului Farului

Reclamă

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

OȚELUL: Dur Bozoancă – S. Rus, J. Cisse, Lovric, M. Silva – Cisotti, A. Lopez, Jardan – M. Ferreira, Fatai, Latouchent
REZERVE: R. Stoian – G. Cîrjan, I. Neagu, M. Adăscăliței, S. Teles, Zivulic, Bordun, Zhelev, Ghiocel
ABSENȚI: Yabre (accidentat), Al. Pop (suspendat)
ANTRENOR: Dorinel Munteanu

Reclamă 4 / 0/3

FARUL: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Kiki – T. Băluță, Artean, Grameni – Mazilu, L. Munteanu, Budescu
REZERVE: Buzbuchi – Dussaut, G. Silva, K. Boli, N. Popescu, Vînă, Enes Sali, G. Da Costa, Rivaldinho
ABSENȚI: Benchaib, Nedelcu (accidentați)
ANTRENOR: Gheorghe Hagi

Înainte de meciul de astăzi, Oțelul Galați se afla pe locul al 8-lea în Liga 1, cu 14 puncte obținute după 11 partide jucate. De cealaltă parte, echipa lui Gică Hagi ocupa locul al 7-lea, cu 15 puncte în 10 meciuri jucate. Este de notat faptul că „marinarii” au jucat un meci în minus față de moldovenii lui Dorinel Munteanu pentru că au participat în preliminariile UEFA Conference League.

În cazul unei victorii, ambele echipe puteau urca pe locurile de play-off ale ligii 1. Formația care ocupa ultimul loc de play-off, adică poziția a 6-a, era Petrolul Ploiești, care are în momentul de față 16 puncte obținute de la startul sezonului, în cele 12 partide jucate.

Adi Ilie a fost dorit e Gică Hagi la Farul Constanța

Adi Ilie a dezvăluit că a fost dorit de Gică Hagi la Farul Constanța, pe vremea când echipa se numea Viitorul. La începutul lui 2019, Cobra refuza oferta venită de la Popescu și Hagi.

”Nu acum, mai demult, când își construiau toată formula, cu Gică Popescu, cu Hagi. Tot mi-au spus: ‘Hai cu noi, să ne ajuți în club’. Și am zis că nu.

Director sportiv, ceva de genul. Atunci când a venit Ogăraru și a fost toată construcția. Au zis că au nevoie de mine”, a spus Adi Ilie, citat de fanatik.ro.

Nu este singura ofertă pe care Adi Ilie a refuzat-o. Primarul Coliban l-a dorit într-un proiect la Brașov, în urmă cu doi ani, dar fostul mare atacant nu a fost atras de idee.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și