Închide meniul

Un nou episod din „telenovela” Kylian Mbappe! Noul plan al oficialilor de la PSG

Alex Ioniță Publicat: 11 octombrie 2023, 17:44

Reclamă
Un nou episod din telenovela” Kylian Mbappe! Noul plan al oficialilor de la PSG

Nasser Al-Khelaifi, acord total cu Kylian Mbappe

Kylian Mbappe poate pleca de la PSG / Profimediaimages

A apărut unn nou episod din „telenovela” Kylian Mbappe. Oficialii clubului de pe Parc des Princes au un nou plan, prin care încearcă să îl păstreze pe campionul mondial din anul 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superstarul celor de la PSG se află de mai mult timp în vizorul celor de la Real Madrid și ar putea ajunge pe gratis la echipa din capitala Spaniei, în vara viitoare, atunci când contractul acestuia cu echipa campioană a Franței expiră. Totuși, reprezentanții din capitala Hexagonului au acum un nou plan, pentru a preveni acest lucru.

Un nou episod din „telenovela” Kylian Mbappe. Oficialii de la PSG pregătesc o ofertă colosală

Potrivit informațiilor oferite de mundodeportivo.com, reprezentanții celor de la PSG pregătresc acum o ofertă coloaslă pentru Kylian Mbappe, pentru ca acesta să își prelungească contractul cu parizienii și să nu plece la Real Madrid.

În momentul de față, atacantul câștigă un salariu de aproximativ 72 de milioane de euro la PSG. Astfel, în cazul în care acesta va semna prelungirea înțelegerii, suma respectivă s-ar putea ridica la mai bine de 100 de milioane de euro.

Rămâne de văzut însă dacă Kylian Mbappe va mai dori să continue la echipa de pe Parc des Princes, având în vedere faptul că cei de la Real Madrid îl doresc insistent. De asemenea, starul francez ar putea fi atras și de performanțele pe care clubul madrilen le reușește, în detrimentul celor de la PSG, care nu au câștigat momentan niciun trofeu important, pe plan european.

Reclamă

Didier Deschamps i-a luat apărarea lui Kylian Mbappe

Didier Descahmps înţelege de ce Kylian Mbappe trece printr-o perioadă dificilă. Selecţionerul Franţei a declarat că atacantul francez este afectat de ritmul infernal de joc, cu meciuri din trei în trei zile.

De asemenea, Descahmps a mai spus că tot ce s-a întâmplat în vară şi-a pus amprenta asupra lui Kylian Mbappe, care a fost convocat la echipa naţională pentru duelul cu Olanda, din preliminariile EURO 2024, şi amicalul cu Scoţia.

Selecţionerul a mai remarcat şi lipsa de luciditate pe care Mbappe o are în faţa porţii, în ultimele meciuri, după ce a ratat o ocazie colosală în duelul câştigat de PSG în etapa trecută, cu Rennes, scor 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

„Mbappe nu trece printr-o perioadă bună, iar, pentru un jucător ca el, acest lucru este mult mai vizibil. S-a văzut și la ocazia pe care a ratat-o ieri, el știe foarte bine.

Toate lucrurile prin care a trecut în vară și ritmul infernal cu meciuri din trei în trei zile îi dau dreptul să treacă printr-un moment în care este mai puțin bine”, a declarat Didier Deschamps, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB Vezi toate știrile
Citește și