Închide meniul

Un nou episod din „telenovela” Kylian Mbappe! Noul plan al oficialilor de la PSG

Alex Ioniță Publicat: 11 octombrie 2023, 17:44

Reclamă
Un nou episod din telenovela” Kylian Mbappe! Noul plan al oficialilor de la PSG

Nasser Al-Khelaifi, acord total cu Kylian Mbappe

Kylian Mbappe poate pleca de la PSG / Profimediaimages

A apărut unn nou episod din „telenovela” Kylian Mbappe. Oficialii clubului de pe Parc des Princes au un nou plan, prin care încearcă să îl păstreze pe campionul mondial din anul 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superstarul celor de la PSG se află de mai mult timp în vizorul celor de la Real Madrid și ar putea ajunge pe gratis la echipa din capitala Spaniei, în vara viitoare, atunci când contractul acestuia cu echipa campioană a Franței expiră. Totuși, reprezentanții din capitala Hexagonului au acum un nou plan, pentru a preveni acest lucru.

Un nou episod din „telenovela” Kylian Mbappe. Oficialii de la PSG pregătesc o ofertă colosală

Potrivit informațiilor oferite de mundodeportivo.com, reprezentanții celor de la PSG pregătresc acum o ofertă coloaslă pentru Kylian Mbappe, pentru ca acesta să își prelungească contractul cu parizienii și să nu plece la Real Madrid.

În momentul de față, atacantul câștigă un salariu de aproximativ 72 de milioane de euro la PSG. Astfel, în cazul în care acesta va semna prelungirea înțelegerii, suma respectivă s-ar putea ridica la mai bine de 100 de milioane de euro.

Rămâne de văzut însă dacă Kylian Mbappe va mai dori să continue la echipa de pe Parc des Princes, având în vedere faptul că cei de la Real Madrid îl doresc insistent. De asemenea, starul francez ar putea fi atras și de performanțele pe care clubul madrilen le reușește, în detrimentul celor de la PSG, care nu au câștigat momentan niciun trofeu important, pe plan european.

Reclamă

Didier Deschamps i-a luat apărarea lui Kylian Mbappe

Didier Descahmps înţelege de ce Kylian Mbappe trece printr-o perioadă dificilă. Selecţionerul Franţei a declarat că atacantul francez este afectat de ritmul infernal de joc, cu meciuri din trei în trei zile.

De asemenea, Descahmps a mai spus că tot ce s-a întâmplat în vară şi-a pus amprenta asupra lui Kylian Mbappe, care a fost convocat la echipa naţională pentru duelul cu Olanda, din preliminariile EURO 2024, şi amicalul cu Scoţia.

Selecţionerul a mai remarcat şi lipsa de luciditate pe care Mbappe o are în faţa porţii, în ultimele meciuri, după ce a ratat o ocazie colosală în duelul câştigat de PSG în etapa trecută, cu Rennes, scor 3-1.

Reclamă 4 / 0/3

„Mbappe nu trece printr-o perioadă bună, iar, pentru un jucător ca el, acest lucru este mult mai vizibil. S-a văzut și la ocazia pe care a ratat-o ieri, el știe foarte bine.

Toate lucrurile prin care a trecut în vară și ritmul infernal cu meciuri din trei în trei zile îi dau dreptul să treacă printr-un moment în care este mai puțin bine”, a declarat Didier Deschamps, la conferinţa de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și