Închide meniul

Belarus – România LIVE VIDEO | Florin Bratu i-a avertizat pe „tricolori”, înainte de meciul de la Budapesta: „Nu văd un avantaj”

Alex Ioniță Publicat: 11 octombrie 2023, 18:40 / Actualizat: 11 octombrie 2023, 19:42

Reclamă
Belarus – România LIVE VIDEO | Florin Bratu i-a avertizat pe tricolori”, înainte de meciul de la Budapesta: Nu văd un avantaj”

Belarus - România LIVE VIDEO | Florin Bratu i-a avetizat pe „tricolori”, înainte de meciul de la Budapesta

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Belarus – România LIVE VIDEO | Florin Bratu i-a avertizat pe „tricolori”, înainte de meciul de la Budapesta. Fostul internațional a vorbit despre situația echipei naționale, înaintea duelurilor din această lună, cu Belarus și Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Belarus și România va avea loc joi, de la ora 21:45. „Finala” de la Budapesta va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Belarus – România LIVE VIDEO | Florin Bratu i-a avertizat pe „tricolori”, înainte de meciul de la Budapesta. Ce le-a transmis jucătorilor

Înaintea partidei de mâine, Florin Bratu a ținut să le transmită un mesaj „tricolorilor” pregătiți de către Edi Iordănescu. Fostul internațional, care are 13 selecții în prima reprezentativă a României, este de părere că jucătorii echipei naționale trebuie să se concentreze pe meciul de la Budapesta și să nu îi subestimeze pe adversari.

De asemenea, directorul tehnic al Centrului de Copii de la CS Dinamo a vorbit și despre starea gazonului de pe stadionul din Budapesta. Bratu a menționat faptul că terenul ar putea să fie un dezavantaj pentru „tricolori”.

„Trebuie să ne concentrăm pe meciul pe Belarus. Prea se aliniază toate. E foarte important să îl câștigăm. Cu Andorra va fi cu totul și cu totul altceva. Nejucând cu spectatori, starea gazonului poate să fie un dezavantaj. Au schimbat antrenorul. Nu vreau să cădem în plasa faptului că meciul poate fi lejer.

Reclamă

Mai e faptul că Israel nu joacă cu spectatori. Poate fi o relaxare pentru jucători. În subconștient e posibil să intervină. Eu știu și spun din experiență. Te gândeai că ”eu merg să bat Belarus pentru că Israel joacă cu Elveția”. Tu bați acum, dar aștepți să vezi ce se întâmplă. Eu tot timpul trebuie să fie ținuți în priză. Pe scurt, eu nu văd un avantaj că Israel nu joacă”, a spus Florin Bratu, potrivit digisport.ro.

Înaintea partidelor cu Belarus și Andorra, România se află pe locul al 2-lea în Grupa I a preliminariilor pentru calificarea la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania. Iată situația din grupa „tricolorilor”, înaintea duelurilor programate în această lună:

  1. Elveția – 14 puncte
  2. România – 12 puncte
  3. Israel – 11 puncte
  4. Belarus – 4 puncte
  5. Kosovo – 4 puncte
  6. Andorra – 2 puncte

Belarus – România LIVE VIDEO | „Finala” din Belarus, arbitrată de o brigadă norvegiană!

Meciul naţionalei de la Budapesta va fi condus de la centru de norvegianul Espen Eskas. Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Jan Erik Engan şi Isaak Elias Bashevkin, iar al patrulea oficial va fi Kristoffer Hagenes.

Reclamă 4 / 0/3

Germanul Edgar Steinborn va fi observator pentru arbitri, iar delegat UEFA a fost nominalizat turcul Alpaslan Kavas.

Eskas (35 ani) a condus, pe 8 iulie, finala Campionatului European Under-21, găzduit de Georgia şi România, câştigată de Anglia cu 1-0 în faţa Spaniei, la Batumi.

Scandinavul a fost rezervă la meciul câştigat de naţionala de fotbal Under-21 a României cu 2-1 în faţa Ungariei, pe 27 martie 2021, în Grupa A a Campionatului European de tineret 2021, pe Stadionul Uj Bozsik din Budapesta, relatează agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:37 „Nu primeam nicio şansă la început!” Dorinel Munteanu, anunţ categoric înainte de finala Cupei României 18:28 Vedeta de la FCSB care a primit „interzis” la un transfer! Gigi Becali a făcut anunţul: „Nu pleacă!” 18:05 Tottenham – Manchester City LIVE TEXT (22:00). Arsenal aşteaptă „o mână de ajutor” din partea rivalei din nordul Londrei 17:53 Tottenham s-a decis în privinţa lui Radu Drăguşin! Ce se va întâmpla cu fundaşul român, dorit insistent de Napoli 17:34 UEFA, mesaj ferm înainte de EURO 2024: „Vrem arbitri cu o personalitate puternică”. Mesaj clar pentru jucători 17:22 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 mai 17:07 Ora de start a meciului România – Liechtenstein. Ultimul test înainte de EURO 2024 e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 16:37 Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” Vezi toate știrile
Citește și