Închide meniul

Belarus – România LIVE VIDEO | „Finala” cu Belarus, arbitrată de o brigadă norvegiană! Cine va fi la centru

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 octombrie 2023, 17:21 / Actualizat: 11 octombrie 2023, 19:42

Belarus – România LIVE VIDEO | „Finala cu Belarus, arbitrată de o brigadă norvegiană! Cine va fi la centru

Belarus - România LIVE VIDEO | "Finala" din Belarus, arbitrată de o brigadă norvegiană! Cine va fi la centru

Denis Alibec, în meciul tur cu Belarus / Hepta

Belarus – România LIVE VIDEO | Meciul naţionalei de la Budapesta va fi condus de la centru de norvegianul Espen Eskas. Belarus – România e transmis în direct joi, 12 octombrie, de la 21:45 pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Jan Erik Engan şi Isaak Elias Bashevkin, iar al patrulea oficial va fi Kristoffer Hagenes.

Belarus – România LIVE VIDEO | „Finala” cu Belarus, arbitrată de o brigadă norvegiană!

Germanul Edgar Steinborn va fi observator pentru arbitri, iar delegat UEFA a fost nominalizat turcul Alpaslan Kavas.

Eskas (35 ani) a condus, pe 8 iulie, finala Campionatului European Under-21, găzduit de Georgia şi România, câştigată de Anglia cu 1-0 în faţa Spaniei, la Batumi.

Scandinavul a fost rezervă la meciul câştigat de naţionala de fotbal Under-21 a României cu 2-1 în faţa Ungariei, pe 27 martie 2021, în Grupa A a Campionatului European de tineret 2021, pe Stadionul Uj Bozsik din Budapesta, relatează agerpres.ro.

Reclamă

Belarus – România LIVE VIDEO | Gazonul e marea problemă

O mare problemă cu care se vor confrunta tricolorii este starea gazonului de pe stadionul lui Ujpest. Terenul se prezintă în condiţii execrabile, fapt care l-a făcut pe Edi Iordănescu să facă o adevărată criză de nervi la sosirea în capitala Ungariei.

Primul lucru pe care l-a făcut selecţionerul când a ajuns la Budapesta a fost să trimită doi secunzi pentru a filma terenul de joc al stadionului lui Ujpest.

„Nu avem ce să facem, ăsta e terenul desemnat şi jucăm pe el. Belarus a ales, ei sunt organizatori. Trebuie să îi baţi şi aşa, buni sau răi cum sunt”, a spus şi Mihai Stoichiţă.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat

Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat. Oficialii de la UEFA au ales o nouă dată pentru duelul din grupa României, care ar fi trebuit să se joace în această lună.

Partida menționată anterior nu se mai poate disputa pe terenul selecționatei din Israel, având în vedere conflictul de pe teritoriul acesteia. Astfel, oficialii de la Nyon au fost nevoiți să mute partida în luna noiembrie.

Partida dintre Israel și Elveția ar fi trebuit să se joace pe data de 12 octombrie, în aceași zi în care se joacă și meciul dintre Belarus și România, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY de la ora 21:45.

Având în vedere conflictul din Israel, oficialii UEFA au fost nevoiți să mute partida pe data de 15 noiembrie, cu doar 3 zile înainte de meciul pe care selecționata amintită anterior îl va disputa cu România.

Lotul României pentru dubla cu Belarus şi Andorra

PORTARI

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 5/0), Florin Niță (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0);

FUNDAȘI

Reclamă

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 12/1), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 9/0), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 21/1), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 30/2), Andrei Borza

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 2/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 12/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 48/2), Nicolae Stanciu (Damac FC | Arabia Saudită, 62/13), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 32/4), Darius Olaru (FCSB, 13/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 11/1), Dennis Man (Parma | Italia, 19/6), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 27/2), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 14/4), Florinel Coman (FCSB, 9/0);

ATACANȚI

Denis Alibec (Muaither | Qatar, 33/4), Denis Drăguș (Gaziantep | Turcia, 5/2), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0), Louis Munteanu (Farul Constanța, 0/0).

Belarus – România, meci din Grupa I a preliminariilor EURO 2024, e live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, joi, de la 21:45.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și