Închide meniul

Belarus – România LIVE VIDEO | Florin Bratu i-a avertizat pe „tricolori”, înainte de meciul de la Budapesta: „Nu văd un avantaj”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 11 octombrie 2023, 18:40 / Actualizat: 11 octombrie 2023, 19:42

Belarus – România LIVE VIDEO | Florin Bratu i-a avertizat pe tricolori”, înainte de meciul de la Budapesta: Nu văd un avantaj”

Belarus - România LIVE VIDEO | Florin Bratu i-a avetizat pe „tricolori”, înainte de meciul de la Budapesta

Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

Belarus – România LIVE VIDEO | Florin Bratu i-a avertizat pe „tricolori”, înainte de meciul de la Budapesta. Fostul internațional a vorbit despre situația echipei naționale, înaintea duelurilor din această lună, cu Belarus și Andorra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Belarus și România va avea loc joi, de la ora 21:45. „Finala” de la Budapesta va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Belarus – România LIVE VIDEO | Florin Bratu i-a avertizat pe „tricolori”, înainte de meciul de la Budapesta. Ce le-a transmis jucătorilor

Înaintea partidei de mâine, Florin Bratu a ținut să le transmită un mesaj „tricolorilor” pregătiți de către Edi Iordănescu. Fostul internațional, care are 13 selecții în prima reprezentativă a României, este de părere că jucătorii echipei naționale trebuie să se concentreze pe meciul de la Budapesta și să nu îi subestimeze pe adversari.

De asemenea, directorul tehnic al Centrului de Copii de la CS Dinamo a vorbit și despre starea gazonului de pe stadionul din Budapesta. Bratu a menționat faptul că terenul ar putea să fie un dezavantaj pentru „tricolori”.

„Trebuie să ne concentrăm pe meciul pe Belarus. Prea se aliniază toate. E foarte important să îl câștigăm. Cu Andorra va fi cu totul și cu totul altceva. Nejucând cu spectatori, starea gazonului poate să fie un dezavantaj. Au schimbat antrenorul. Nu vreau să cădem în plasa faptului că meciul poate fi lejer.

Reclamă

Mai e faptul că Israel nu joacă cu spectatori. Poate fi o relaxare pentru jucători. În subconștient e posibil să intervină. Eu știu și spun din experiență. Te gândeai că ”eu merg să bat Belarus pentru că Israel joacă cu Elveția”. Tu bați acum, dar aștepți să vezi ce se întâmplă. Eu tot timpul trebuie să fie ținuți în priză. Pe scurt, eu nu văd un avantaj că Israel nu joacă”, a spus Florin Bratu, potrivit digisport.ro.

Înaintea partidelor cu Belarus și Andorra, România se află pe locul al 2-lea în Grupa I a preliminariilor pentru calificarea la Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania. Iată situația din grupa „tricolorilor”, înaintea duelurilor programate în această lună:

  1. Elveția – 14 puncte
  2. România – 12 puncte
  3. Israel – 11 puncte
  4. Belarus – 4 puncte
  5. Kosovo – 4 puncte
  6. Andorra – 2 puncte

Belarus – România LIVE VIDEO | „Finala” din Belarus, arbitrată de o brigadă norvegiană!

Meciul naţionalei de la Budapesta va fi condus de la centru de norvegianul Espen Eskas. Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Jan Erik Engan şi Isaak Elias Bashevkin, iar al patrulea oficial va fi Kristoffer Hagenes.

Reclamă 4 / 0/3

Germanul Edgar Steinborn va fi observator pentru arbitri, iar delegat UEFA a fost nominalizat turcul Alpaslan Kavas.

Eskas (35 ani) a condus, pe 8 iulie, finala Campionatului European Under-21, găzduit de Georgia şi România, câştigată de Anglia cu 1-0 în faţa Spaniei, la Batumi.

Scandinavul a fost rezervă la meciul câştigat de naţionala de fotbal Under-21 a României cu 2-1 în faţa Ungariei, pe 27 martie 2021, în Grupa A a Campionatului European de tineret 2021, pe Stadionul Uj Bozsik din Budapesta, relatează agerpres.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și