Închide meniul

Belarus – România LIVE VIDEO | Marea problemă pe care o are Edi Iordănescu. Anunțul făcut de Mihai Stoica

Dan Roșu Publicat: 12 octombrie 2023, 8:25 / Actualizat: 15 octombrie 2023, 17:32

Reclamă
Belarus – România LIVE VIDEO | Marea problemă pe care o are Edi Iordănescu. Anunțul făcut de Mihai Stoica

Belarus - România LIVE VIDEO | Marea problemă pe care o are Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Belarus – România LIVE VIDEO | Marea problemă pe care o are Edi Iordănescu, înaintea dublei cu Belarus și Andorra a fost dezvăluită de Mihai Stoica. Belarus – România e azi, de la 21:45, live pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul de la FCSB consideră că flancul drept este cel care îi dă bătăi de cap selecționerului. În lipsa lui Cristi Manea, Iordănescu se bazează pe Andrei Rațiu, fără minute în acest sezon la Rayo Vallecano, și pe Deian Sorescu. Despre ultimul, Stoica susține că nu poate evolua fundaș lateral într-un sistem de patru fundași.

Belarus – România LIVE VIDEO | Marea problemă pe care o are Edi Iordănescu

„Ai o problemă, cea a fundaşului dreapta. Raţiu deloc n-a jucat, de când a ajuns în LaLiga. Nici Sorescu nu joacă fundaş dreapta în patru fundaşi, cum jucăm noi la naţională. El e în dreapta sau în stânga în sistemul cu trei fundaşi centrali.

Cred că acolo unde pe aceeaşi poziţie ai jucători cu valori sensibili egale, mai degrabă îl alegi pe unul care are constanţă în evoluţii şi joacă meci de meci, că toţi sunt buni acolo (n.r. – dintre cei convocaţi)”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Gazonul de la Budapesta, o altă problemă

O mare problemă cu care se vor confrunta tricolorii este starea gazonului de pe stadionul lui Ujpest. Terenul se prezintă în condiţii execrabile, fapt care l-a făcut pe Edi Iordănescu să facă o adevărată criză de nervi la sosirea în capitala Ungariei.

Reclamă

Primul lucru pe care l-a făcut selecţionerul când a ajuns la Budapesta a fost să trimită doi secunzi pentru a filma terenul de joc al stadionului lui Ujpest.

„Nu avem ce să facem, ăsta e terenul desemnat şi jucăm pe el. Belarus a ales, ei sunt organizatori. Trebuie să îi baţi şi aşa, buni sau răi cum sunt”, a spus şi Mihai Stoichiţă.

Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat

Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat. Oficialii de la UEFA au ales o nouă dată pentru duelul din grupa României, care ar fi trebuit să se joace în această lună.

Reclamă 4 / 0/3

Partida menționată anterior nu se mai poate disputa pe terenul selecționatei din Israel, având în vedere conflictul de pe teritoriul acesteia. Astfel, oficialii de la Nyon au fost nevoiți să mute partida în luna noiembrie.

Partida dintre Israel și Elveția ar fi trebuit să se joace pe data de 12 octombrie, în aceași zi în care se joacă și meciul dintre Belarus și România, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY de la ora 21:45.

Având în vedere conflictul din Israel, oficialii UEFA au fost nevoiți să mute partida pe data de 15 noiembrie, cu doar 3 zile înainte de meciul pe care selecționata amintită anterior îl va disputa cu România.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
Vezi toate știrile
Citește și