Închide meniul

Belarus – România LIVE VIDEO | Marea problemă pe care o are Edi Iordănescu. Anunțul făcut de Mihai Stoica

Dan Roșu Publicat: 12 octombrie 2023, 8:25 / Actualizat: 15 octombrie 2023, 17:32

Reclamă
Belarus – România LIVE VIDEO | Marea problemă pe care o are Edi Iordănescu. Anunțul făcut de Mihai Stoica

Belarus - România LIVE VIDEO | Marea problemă pe care o are Edi Iordănescu

Edi Iordănescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Belarus – România LIVE VIDEO | Marea problemă pe care o are Edi Iordănescu, înaintea dublei cu Belarus și Andorra a fost dezvăluită de Mihai Stoica. Belarus – România e azi, de la 21:45, live pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul de la FCSB consideră că flancul drept este cel care îi dă bătăi de cap selecționerului. În lipsa lui Cristi Manea, Iordănescu se bazează pe Andrei Rațiu, fără minute în acest sezon la Rayo Vallecano, și pe Deian Sorescu. Despre ultimul, Stoica susține că nu poate evolua fundaș lateral într-un sistem de patru fundași.

Belarus – România LIVE VIDEO | Marea problemă pe care o are Edi Iordănescu

„Ai o problemă, cea a fundaşului dreapta. Raţiu deloc n-a jucat, de când a ajuns în LaLiga. Nici Sorescu nu joacă fundaş dreapta în patru fundaşi, cum jucăm noi la naţională. El e în dreapta sau în stânga în sistemul cu trei fundaşi centrali.

Cred că acolo unde pe aceeaşi poziţie ai jucători cu valori sensibili egale, mai degrabă îl alegi pe unul care are constanţă în evoluţii şi joacă meci de meci, că toţi sunt buni acolo (n.r. – dintre cei convocaţi)”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Gazonul de la Budapesta, o altă problemă

O mare problemă cu care se vor confrunta tricolorii este starea gazonului de pe stadionul lui Ujpest. Terenul se prezintă în condiţii execrabile, fapt care l-a făcut pe Edi Iordănescu să facă o adevărată criză de nervi la sosirea în capitala Ungariei.

Reclamă

Primul lucru pe care l-a făcut selecţionerul când a ajuns la Budapesta a fost să trimită doi secunzi pentru a filma terenul de joc al stadionului lui Ujpest.

„Nu avem ce să facem, ăsta e terenul desemnat şi jucăm pe el. Belarus a ales, ei sunt organizatori. Trebuie să îi baţi şi aşa, buni sau răi cum sunt”, a spus şi Mihai Stoichiţă.

Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat

Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat. Oficialii de la UEFA au ales o nouă dată pentru duelul din grupa României, care ar fi trebuit să se joace în această lună.

Reclamă 4 / 0/3

Partida menționată anterior nu se mai poate disputa pe terenul selecționatei din Israel, având în vedere conflictul de pe teritoriul acesteia. Astfel, oficialii de la Nyon au fost nevoiți să mute partida în luna noiembrie.

Partida dintre Israel și Elveția ar fi trebuit să se joace pe data de 12 octombrie, în aceași zi în care se joacă și meciul dintre Belarus și România, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY de la ora 21:45.

Având în vedere conflictul din Israel, oficialii UEFA au fost nevoiți să mute partida pe data de 15 noiembrie, cu doar 3 zile înainte de meciul pe care selecționata amintită anterior îl va disputa cu România.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și