Închide meniul
VIDEO

Belarus – România 0-0. Stanciu şi Alibec au ratat din toate poziţiile! Şansă uriaşă irosită de tricolori de a trece pe primul loc

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 octombrie 2023, 23:38 / Actualizat: 13 octombrie 2023, 0:57

Belarus – România 0-0. Stanciu şi Alibec au ratat din toate poziţiile! Şansă uriaşă irosită de tricolori de a trece pe primul loc

Belarus' midfielder #09 Max Ebong Ngome (L) grabs Romania's forward #07 Denis Alibec shorts during the UEFA Euro 2024 group I qualification football match Belarus v Romania at the Szusza Ferenc stadium of Budapest, Hungary on October 12, 2023.,Image: 813248440, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Belarus – România 0-0. Stanciu şi Alibec au ratat din toate poziţiile în meciul care a fost în format LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tricolorii lui Edi Iordănescu aveau nevoie de victorie cu Belarus pentru a urca pe primul loc al Grupei I. Din păcate, au semnat ratări uriaşe în meciul de la Budapesta, din preliminariile pentru EURO 2024.

Belarus – România 0-0 LIVE VIDEO

Min. 90: Final de meci! România a remizat cu Belarus.

Min. 86: Horaţiu Moldovan are o paradă de zile mari! Kontsevoi a trimis un şut teribil, la colţul scurt, dar portarul Rapidului a intervenit superb!

Min. 80: Ocazie pentru Bancu, după o serie de driblinguri senzaţionale ale lui Moruţan! A şutat spectaculos, spre vinclu, dar mingea a trecut puţin peste transversala porţii naţionalei din Belarus.

Reclamă

Min. 72: Olimpiu Moruţan, şut de la distanţă peste transversală.

Min. 69: Stanciu şi-a mai trecut în cont o ratare! A driblat un adversar, a şutat la colţul lung, dar nu a reuşit să prindă spaţiul porţii. Mingea a trecut razant pe lângă bară!

Min. 67: Ratare pentru Belarus! Horaţiu Moldovan a respins în corner şutul lui Kontsevoi!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 66: Ianis Hagi putea marca imediat după ce a intrat. A primit o centrare la colţul lung, dar portarul advers a deviat mingea şi l-a încurcat.

Min. 61: Două schimbări la naţionala României. Au ieşit Denis Alibec şi Dennis Man. În locul lor şi-au făcut apariţia pe teren Ianis Hagi şi Olimpiu Moruţan!

Min. 56: Kontsevoi putea să ne dea o lovitură teribilă. A încercat să îl surprindă pe Horaţiu Moldovan, dar din fericire a şutat în plasa laterală.

Min. 54: Ce ocazie! Răzvan Marin şi-a încercat şutul de la mare distanţă! A trimis o „bombă” sub transversală, dar Ignatovich a respins cu dificultate în corner!

Min. 53: Alibec a mai avut o şansă de a marca. Jucătorii Belarusului au reuşit să respingă cu dificultate!

Min. 47: O nouă ocazie pentru Denis Alibec. Portarul advers i-a refuzat o nouă oportunitate de a deschide scorul!

Min. 46: A început repriza secundă.

Reclamă

Min. 45+1: Pauză la Budapesta! România a dominat, dar nu a reuşit să marcheze.

Min. 39: O nouă şansă de gol pentru Denis Alibec. A fost la un pas de a rămâne singur cu portarul advers, dar a fost oprit in extremis de un fundaş central al naţionalei din Belarus.

Min. 35: Stanciu a executat pe poartă, dar nu i-a pus probleme lui Ignatovich.

Min. 34: Nicuşor Bancu, faultat la 25 de metri de poarta adversă. Lovitură liberă periculoasă obţinută de tricolori!

Min. 32: Cum arată statisticile după prima jumătate de oră. România domină copios. Ne lipseşte doar golul!

Min. 23: Continuă asaltul României! Nicolae Stanciu a mai semnat o ratare importantă. A şutat în forţă, dar mingea a trecut peste transversală!

Min. 22: Tricolorii continuă să atace! Denis Drăguş a driblat un adversar, a centrat în centrul careului, dar Alibec a încercat să înscrie golul serii. A trimis spre poartă cu călcâiul, dar nu a pus în pericol poarta adversă.

Min. 15: Ratare şi pentru Denis Alibec! Atacantul României a şutat din întoarcere şi l-a pus la grea încercare pe portarul Belarusului.

Min. 10: Ce şansă de gol pentru naţionala noastră! Stanciu a primit o pasă de senzaţie de la Alibec, a şutat, dar Ignatovich a avut o paradă de zile mari!

Min. 7: Prima ocazie importantă pentru România! Denis Drăguş a avut o incursiune în flancul stâng, a centrat spre Alibec, dar mingea a fost respinsă in extremis de un fundaş advers!

Min. 6: Klimovich a avut prima şansă pentru Belarus. Şutul lui nu a fost cadrat şi am scăpat fără gol!

Min. 2: Nicolae Stanciu a fost faultat şi a obţinut o lovitură liberă.

Min. 1: A început meciul Belarus – România, care este LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY!

Update 21.40: Imnul României a răsunat pe stadionul din Budapesta. Jucătorii lui Edi Iordănescu au intonat, cu patos, imnul!

Belarus: 12. Ignatovich – 5. Polyakov, 20. Volkov, 6. Politevich, 2. Pechenin – 15. Korzun, 9. Ebong – 4. Yuzepchuk, 19. Klimovich, 7. Kontsevoi – 11. Morozov

Rezerve: 1. Kudravets, 16. Rudzenok – 3. Parkhomenko, 8. Karpitski, 10. Bakhar, 13. Bocharov, 14. Karpovich, 17. Gromyko, 18. Malkevich, 21. Borodin, 22. Pavlovets, 23. Antilevski

Selecționer: Carlos Alos Ferrer

România: 12. Moldovan – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 15. A. Burcă, 11. N. Bancu – 18. R. Marin, 5. Screciu, 10. Stanciu – 20. D. Man, 7. Alibec, 9. Drăguș

Rezerve: 1. Niță, 16. Târnovanu – 4. Racovițan, 6. M. Marin, 8. Cicâldău, 13. Mihăilă, 14. Hagi, 17. Fl. Coman, 19. Olaru, 21. Moruțan, 22. Munteanu, 23. Sorescu

Selecționer: Edi Iordănescu

Belarus – România LIVE VIDEO. „Finala” de la Budapesta din preliminariile EURO 2024 e pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Update 19.45: Vestiarul naţionalei României este gata! Tricourile îi aşteaptă pe jucători.

Update 18:40: „Talismanul” naţionalei României e sigur: „Luăm 6 puncte şi punem presiune pe ceilalţi”. Detalii AICI.

Update 17:50: Viitorul lui Radu Drăguşin a fost decis. Anunţul a fost făcut chiar de oficialii lui Genoa. Detalii AICI.

Update 17:40: Cristi Borcea a lansat un atac devastator la naţională: „Suntem Old boys, calitatea jucătorilor nu ne dă speranţe. Nu ne calificăm”. Detalii AICI.

Update 17:00: VIDEO | „Nu îţi place?!” Andrei Burcă, răspuns genial pentru Mihai Stoichiţă despre gazon. Detalii AICI.

Update 16:30: Bănel Nicoliţă, uluit când a aflat că FCSB riscă să nu aibă niciun jucător titular la naţională. Detalii AICI.

Update 14:00: Cristi Balaj a reacţionat, după ce Daniel Bîrligea nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Belarus. Detalii AICI.

Update 13:00: Valentin Cojocaru face scandal în ziua meciului Belarus – România. Detalii AICI.

Update 12:00: „Tricolorii” şi-au ales numerele de pe tricouri pentru meciul cu Belarus:

1. Florin Niţă, 12. Horaţiu Moldovan, 16. Ştefan Târnovanu, 2. Andrei Raţiu, 3. Radu Drăguşin, 4. Bogdan Racoviţan, 5. Vladimir Screciu, 11. Nicuşor Bancu, 15. Andrei Burcă, 6. Marius Marin, 8. Alexandru Cicâldău, 10. Nicolae Stanciu, 14. Ianis Hagi, 18. Răzvan Marin, 19. Darius Olaru, 21. Olimpiu Moruţan, 23. Deian Sorescu, 7. Denis Alibec, 9. Denis Drăguş, 13. Valentin Mihăilă, 17. Florinel Coman, 20. Dennis Man, 22. Louis Munteanu.

Update: Primul 11 probabil al României, pentru meciul cu Belarus: România (4-3-3): Moldovan – Raţiu, Burcă, Drăguşin, Bancu – Screciu, R. Marin, Stanciu – Man, Alibec, Coman. Detalii AICI.

Update: Presa din Belarus a scris despre greutăţile echipei naţionale, înaintea meciului cu România. Detalii AICI.

Update: Edi Iordănescu a anunţat lotul de 23 de jucători pentru meciul cu Belarus. Detalii AICI.

Update: Mihai Stoica a anunțat marea problemă pe care o are Edi Iordănescu, înaintea dublei cu Belarus și Andorra. Detali AICI.

Update: Mihai Stoica a sărit în apărarea lui Edi Iordănescu

„Chiar e lipsă de respect! Are dreptate aici. Nu ai cum să programezi un meci oficial pe o asemenea toloacă”, a spus oficialul de la FCSB. (VEZI AICI TOATE DECLARAȚIILE LUI MIHAI STOICA).

Update: Selecţionerul Belarusului, declaraţie uluitoare despre starea gazonului

Nu am avut ocazia să verific gazonul, am auzit că selecționerul României s-a plâns. Echipa noastră a jucat deja aici, gazonul a fost întotdeauna bun, nu am avut probleme. Avem jucători profesioniști și ne dorim să avem întotdeauna cele mai bune suprafețe de joc, dar trebuie să înțelegeți situația în care ne aflăm și să respectați acest lucru”, a declarat selecţionerul Belarusului, Carlos Alos Ferrer. (TOATE DECLARAŢIILE SELECŢIONERULUI BELARUSULUI AICI)

Update Antrenamentul oficial al României a durat 60 de minute. Gazonul nu se află într-o stare prea bună, a şi fost udat în timp ce jucătorii se antrenau, dar tricolorii sunt optimişti că vor trece peste acest obstacol. Atmosfera a fost una bună în sânul naţionalei la antrenamentul oficial. Jucătorii au glumit şi s-au simţit foarte bine. (IMAGINI VIDEO DE LA ANTRENAMENTUL NAŢIONALEI)

Echipa națională a României a efectuat în această seară antrenamentul oficial înainte de meciul cu Belarus. Ședința de pregătire a durat 60 de minute, conform regulamentului, și a fost ultimul prilej de a pune la punct strategia pentru mâine seară. Din păcate, gazonul se prezintă în condiții proaste, având multe zone în care iarba s-a stricat și a fost pus nisip”, relatează frf.ro.

Update: Horaţiu Moldovan: „Trebuie să o luăm pas cu pas, avem timp să facem şi calcule”

Nu cred că e o dublă decisivă, trebuie să ne gândim la meciul de mâine și să obținem cele 3 puncte.

Trebuie să o luăm pas cu pas, întâlnim o echipă bună, iar apoi avem timp să facem și calcule.

Mă simt foarte motivat și mândru că pot reprezenta România. Ne vom acomoda și cu terenul, vom face ce putem mai bine, să câștigăm”, a declarat Horaţiu Moldovan pentru Antena Sport (TOATE DECLARAŢIILE LUI HORAŢIU MOLDOVAN AICI).

Update Edi Iordănescu: „Terenul ne nemulțumește foarte tare, nu este o formă de respect pentru naţională”

Terenul ne nemulțumește foarte tare, consider că nu este o formă de respect pentru echipa națională a României. Avem nevoie să jucăm pe terenuri bune, vorbim de o campanie de calificare la EURO, aveam nevoie de o suprafață decentă, dar trebuie să arătăm bărbăție, tărie, spirit, să depășim și acest obstacol, să punem în valoare mai bine mijlocele pe care le avem și să atragem cele 3 puncte în clasament.

Tot timpul am ținut cont de detalii, știm că detaliile sunt capitale în anumite momente. În Kosovo am schimbat ceva, chiar în primul 11. Suprafața de aici nu este ok pentru un joc internațional. Ținând cont că se joacă și fără spectatori era totuși la îndemână ca meciul să se mute pe alt teren. Sunt total nemulțumit, dar nu vreau ca mesajul meu să fie înțeles greșit de către echipă.

Noi avem drumul nostru, e un statut pe care l-am creat, suntem într-o situație avantajoasă nouă pentru că am muncit pentru asta. Băieții au dat tot ce era mai bun, terenul nu poate să ne oprească din drumul pe care îl avem. Trebuie să aducem cele 3 puncte, indiferent de modul în care o facem”, a declarat Edi Iordănescu pentru AntenaSport. (TOATE DECLARAŢIILE SELECŢIONERULUI AICI)

Belarus – România LIVE VIDEO. George Ganea: „Băieţii noştri vor face un meci foarte bun”

Update: George Ganea e convins că vom câştiga: „Băieţii noştri vor face un meci foarte bun”

George Ganea e convins că vom câştiga. Atacantul lui Ujpest, care evoluează constant pe terenul pe care se va juca meciul de mâine, priveşte optimist partida. Belarus – România.

Eu am văzut că echipa naţională este foarte bine, chiar dacă a primit critici din partea tuturor. Cred că o să facă o figură frumoasă şi o să se califice la EURO. Pe majoritatea jucătorilor îi cunosc de la U21 sau de la echipele de club şi am mare încredere în ei că o să facă o treabă foarte bună.

Se poate să ne poarte noroc Budapesta şi, de ce nu, să ne calificăm şi la acest turneu final”, a declarat George Ganea pentru AntenaSport (VEZI AICI TOATE DECLARAŢIILE).

Belarus – România LIVE VIDEO | Cine va arbitra partida

Update: S-a aflat cine va arbitra partida Belarus – România!

Meciul Belarus – România va fi condus de la centrul de norvegianul Espen Eskas. Arbitri asistenţi au fost desemnaţi Jan Erik Engan şi Isaak Elias Bashevkin, iar al patrulea oficial va fi Kristoffer HagenesEskas a condus, pe 8 iulie 2023, finala Campionatului European U21, găzduit de Georgia şi România, câştigată de Anglia cu 1-0 în faţa Spaniei, la Batumi”, informează frf.ro.

România este neînvinsă în cele 6 meciuri disputate până acum, din urma cărora a adunat 12 puncte. Tricolorii sunt pe locul 2, la două puncte în spatele liderului Elveţia şi la o lungime de Israel, echipa cu care luptăm pentru calificarea la competiţia din Germania, de anul viitor.

Se califică la EURO primele două echipe din fiecare grupă. În plus, din Nations League se vor mai califica alte 3 echipe. Primele 4 echipe din Liga A, Liga B și Liga C, care nu au prins loc la EURO prin preliminarii, vor juca într-un play-off (semifinale și finală) în martie 2024. Vor rezulta 3 câștigătoare, care vor merge la EURO.

Belarus – România LIVE VIDEO | Gazonul e marea problemă

O mare problemă cu care se vor confrunta tricolorii este starea gazonului de pe stadionul lui Ujpest. Terenul se prezintă în condiţii execrabile, fapt care l-a făcut pe Edi Iordănescu să facă o adevărată criză de nervi la sosirea în capitala Ungariei.

Primul lucru pe care l-a făcut selecţionerul când a ajuns la Budapesta a fost să trimită doi secunzi pentru a filma terenul de joc al stadionului lui Ujpest.

„Nu avem ce să facem, ăsta e terenul desemnat şi jucăm pe el. Belarus a ales, ei sunt organizatori. Trebuie să îi baţi şi aşa, buni sau răi cum sunt”, a spus şi Mihai Stoichiţă.

Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat

Meciul dintre Israel și Elveția a fost reprogramat. Oficialii de la UEFA au ales o nouă dată pentru duelul din grupa României, care ar fi trebuit să se joace în această lună.

Partida menționată anterior nu se mai poate disputa pe terenul selecționatei din Israel, având în vedere conflictul de pe teritoriul acesteia. Astfel, oficialii de la Nyon au fost nevoiți să mute partida în luna noiembrie.

Partida dintre Israel și Elveția ar fi trebuit să se joace pe data de 12 octombrie, în aceași zi în care se joacă și meciul dintre Belarus și România, care va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY de la ora 21:45.

Având în vedere conflictul din Israel, oficialii UEFA au fost nevoiți să mute partida pe data de 15 noiembrie, cu doar 3 zile înainte de meciul pe care selecționata amintită anterior îl va disputa cu România.

Lotul României pentru dubla cu Belarus şi Andorra

PORTARI

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 5/0), Florin Niță (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0);

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 12/1), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 9/0), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 21/1), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 30/2), Andrei Borza

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 2/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 12/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 48/2), Nicolae Stanciu (Damac FC | Arabia Saudită, 62/13), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 32/4), Darius Olaru (FCSB, 13/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 11/1), Dennis Man (Parma | Italia, 19/6), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 27/2), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 14/4), Florinel Coman (FCSB, 9/0);

ATACANȚI

Denis Alibec (Muaither | Qatar, 33/4), Denis Drăguș (Gaziantep | Turcia, 5/2), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0), Louis Munteanu (Farul Constanța, 0/0).

Belarus – România, meci din Grupa I a preliminariilor EURO 2024, e live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, joi, de la 21:45.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea Vezi toate știrile
Citește și